Trinity Seven

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Trinity Seven


Imatge

Obra: Trinity Seven
Autor: Kenji Saito (història), Akinari Nao (art)
Gènere: Action, Harem, Comedy, Supernatural, Magic, Romance, Ecchi, Fantasy, School, Shounen
Estat de l'obra: En actiu
Capítols anime: 12
Duració del capítol: 24 minuts
Temporades: 1
Data: 8/10/2014 - 24/12/2014
Estudi d'animació: Seven Arcs Pictures
Altres obres de l'autor: Witch Order


Argument:

Un dia, el sol vermell brillant va deixar de brillar, causant el "fenomen de crisi" -la destrucció del poble de l'Arata Kasuga i la desaparició de la gent que l'habita. Però no tot s'ha perdut encara; utilitzant el grimori màgic que li va ser lliurat pel seu amic i cosina infància Hijiri Kasuga, el món d'Arata es reconstrueix artificialment.

Per investigar el fenomen, Lilith Asami apareix davant l'Arata, mentre el món artificial de sobte es desintegra. Li deixen dues opcions: lliurar el llibre o morir. No obstant això, Arata tria la tercera opció: inscrivint-se a l'escola màgica secreta de la Royal Bible Academy, on altres sis usuaris màgics l'esperen. Juntament amb Lilith, aquestes sis formen la Trinity Seven, l'elit de l'escola les quals reforcen el seu propi poder i habilitat.

Amb l'ambició de salvar la Hijiri i l'ajuda dels seus nous amics, l'Arata no s'atura davant de res per evitar la destrucció de la seva estimada ciutat natal i retrobar la seva millor amiga.

Opinió personal:

L'havia posat en categoria de romanç, però ha resultat ser menys seriós del que esperava. Això si el paio es monta un dels harems més ferms que hi pot haver. Té algun moment d'humor, però res de l'altre món, acaba sent repetitiu fins i tot. Sincerament esperava més d'aquesta obra, però tampoc és que sigui infumable. Crec que el manga pinta ser bastant millor per la qual cosa l'he apuntat a la llista i li donaré una chance algun dia, com ja és costum en mi.

Al final penso que resalta més la relació entre tots els personatges i l'slice-of-life que la trama en sí, que és tota l'estona el mateix fins els capítols finals que on se suposa que ve la "cosa" més gran. Veuria l'anime en cas que busqués un gènere de harem, però no el recomanaria per a cap més gènere, ni tant sols el de màgia, que és la base de la sèrie.

Si haig de destacar alguna cosa més, seria la poca gràcia que em fa el personatge "principal" femení. La noia aquesta dels cabells rojos, és la típica que es fa la ximple i no suporta les perversions però després serà la primera en quedar-se amb el protagonista. No m'agrada ni la seiyuu. En fi, bastant fart d'aquest estereotip de personatge.

Nota final: sent generós 6,5 / 10
Respon