Tonari no Kaibutsu-kun

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Tonari no Kaibutsu-kun

La Shizuku Mizutani és apàtica envers els seus companys de classe i només té cura de les seves notes. No obstant això, la seva visió freda de la vida comença a canviar quan coneix Haru Yoshida, un violent problematic que va deixar d’assistir a les classes després d’entrar en una baralla a principis de l’any escolar. Tanmateix, no és gaire diferent d'ella, però ell també entén poc sobre la naturalesa humana i no té amics. Molt per la sorpresa de Shizuku, proclama que ella serà la seva amiga i de seguida confessa els seus sentiments cap a ella en conèixer-la.

Opinió personal:

Un altre anime acabat. En aquest cas un shojo que tenia prou bona nota.
Doncs no m’ha acabat de fer el pes la veritat. Potser és que el gènere en sí no m’agrada prou o que amb el pas del temps vaig perdent el gust per aquest tipus d’històries però noto que hi ha moments que em costa molt mirar els capítols i m’avorreixo bastant. Ha sigut una tònica d’aquest any en general, amb les excepcions dels animes més potents la resta trobo que no val la pena mirar-los.
Es estrany ja que abans m’agradaven bastant molts animes encara que fossin normalets em feien sentir emocions però segons el mateix myanimelist cada any en veig menys i potser és per això. Suposo que no tinc temps per estar veient animes normalets sabent que hauria de fer coses més importants.
Aquest anime se centra molt en els sentiments i relacions d’un grup d’amics i hi ha hagut moments molt confosos. D’un capítol a l’altre s’enamoren i es desenamoren i en general ha sigut caòtic en aquest aspecte. No acabo de veure el fons de la qüestió també tenint en compte que no cobreix tota la obra ni molt menys però en fi, si voleu veure obres d’aquest tipus de gèneres crec que n’hi han de molt millors.

Nota: 6,1 / 10
Respon