The pokemon collection per 2021? (rumor)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Se que esta basat en un rumor pero tenint en compte el rumb que esta agafant The pokemon company no m'extranyaria que fos cert i si fos aixi em cremaria bastant.

Segons aquest rumor i en vista de l'inexplicable èxit del super mario 3d all stars Nintendo ens esta preparant un regal per als fans (dic regal com li podria dir embestida amb llança en tot l'anus) per celebrar el 25è aniversari de pokemon que serà al 2021, i aquest no és altre que The pokemon collection, un compendi que consisteix en embutxar les roms de pokemon X,Y, Rubi omega, Zafiro alfa, Sol i Luna (perque recordem que les versions Ultra no existeixen, millor posar-te dues vegades cada joc) en un mateix cartutxo de Switch i cobrar-te'l per 60 pavos.

Podrien celebrar l'aniversari amb una generacio nova, recuperant els jocs de NDS i GBA, que pel meu gust son els millors de la saga, adaptant-los una mica a les noves generacions com fent-les correr a 60 fps, fent les MT infinites, pokemontures o separant els atacs en fisics i especials. Tambe podrien fer un remake d'un dels jocs preferits, encara que kanto per enessima vegada, pero no, han agafat lo pitjor de pokemon.

No se la resta que en penseu, o com us agradaria que es celebres el 25e aniversari de pokemon. Tal com he dit es nomes un rumor, pero un sacacuartos com aquest de part de Game Freak no em sorprendria gens
Respon