The Owl House

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

The Owl House


Imatge
Nº Temporades: De moment una.
Episodis: 19
Duració: 22 minuts
Genere: ISEKAI , Fantasia, Comedia, Horror

Sinopsi:
La Luz es una adoleccent molt imaginativa e hiperactiva. La seva manera de comportar-se la fa diferent i dificil de portar, aixi que el seu entorn decideix internarla en un campament d'estiu , o mes aviat, un reformatori. Mentre espera el bus, ensopega accidentalment amb un portal que la porta al Regne dels Dimonis, on farà amistat amb una bruixa rebel,l' Eda, i un petit dimoni,el King. Encara que ella no té cap tipus d'habilitat màgica,la Luz seguirà el somni de convertir-se en una bruixa com la dels seus llibres preferits sota la tutela de l'Eda, però el món on es troba no es tan pacific com creia.

OPENINGGG

Text amagat.

Imatge

Opinió personal
És nota moltissim totes les infuencies frikis i d mangaanime que tenen els creadors. PERO MOLTISSIM. I per això m'agrada molt XD
Reconec que la vaig començar ja que estic al dia del mon fandom, i fa relativament poc tothom estava que no cagava per el tema AMITY x LUZ, una ship que s'habia fet canon en la serie. Però seré sincera, i es el que menys m'ha agradat de la serie. La manera en com tracten l'enamorament instantani que te la Amity dun episodi per laltre per la Luz no te cap mena de sentit ni transfons, es nota que els autors ho van forçar nomes per el tema SHIP, si no hagues sigut forçat per el tema ship haurien aprofundit mes en el enamorament de l'amity durant cada episodi, no d'un per l'altre. Fatal. Hagues preferit que no ho fessin. Per sort van adonarsen de la cagada i en els ultims episodis, BASTANT GENIALS I PLENS DE DRAMA I LORE, van fer que l'amity no sortís en cap moment, ja que si haguessin seguit fent les escenes fanservice de ella i la luz, hagues baixat el nivell de manera abrupta i fatidica.
Imatge
Penso que el guió esta molt ben fet, els personatjes son ben carismatics, i que la comedia i el drama estan ben aconseguits. Estic intrigadissima per el dolent, i per la illa sencera, sento que ens han donat milions de pistes que no he conseguit entendre i espero que ens donin respostes poc a poc en la seguent temporada!!!
Imatge
EL MILLOR PERSONATJE SENS DUBTE ES AQUEST INFRASER: CADA COP QUE SURT EM MORO DE RIURE ES HORRIBLE XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Imatge
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Ets una hater de la vida manolo, a mi m'encanta el Luz x Amity bàsicament perquè adoro a l'Amity. Estic enamorada de l'Eda, de gran vull ser com ella, osigui una iaia delinqüent que li sua tot. L'ocell de la porta és el millor amb diferència.

Els primers capítols se'm van fer una mica lents però després quan entra a l'institut aquell de màgia em va enganxar que flipes perquè sóc una bàsica a qui li encanten les històries d'instituts.

El final em va deixar loquissima, necessito saber JA qui coi és el dolent i d'on ha sortit, té pinta que l'història aquesta serà BRUTAL i no puc amb el hype.
Imatge
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Ahir em vaig tragar sencera la segona temporada de TOH i els tres primers que han sortit de la 2B (?) i estic living perquè he trobat un personatge que m'ha enamorat tant com la Eda (per fi).

En Hunter és un personatge atormentat i evidentment he caigut als seus peus, sobretot amb l'últim capítol que va sortir aquest passat dissabte.

Imatge

Text amagat.
Veure com es relaciona per primer cop amb nois de la seva edat i com (a dures penes) aconsegueix crear vicles d'amistat em va emocionar molt. Espero que no tardem gaire en veure com evolucionen aquestes amistats que ha creat i espero que acabi formant part del grup d'amics protes de la serie i la Eda l'adopti.

També la seva conexió amb la Amity al compartir sentiments similars em va encantar. Com vivint vides molt diferents sentien que havien de demostrar que mereixien existin va ser molt maco com van conectar als dos personatges, espero que aquests dos també acabin sent amics i es facin costat <3

A més vam conèixer a l'ex de l'Eda i trobo que és ADORABLE a més és canonicament no binarie, no puc adorar més The Owl House. Eda's Requiem m'ha semblat el millor capítol de tota la sèrie, tant perque explica algo més d'ella com per la trama nova que crea al voltant de la ex-parella.

Imatge

Text amagat.
Em va trencar el cor veure com es tornava un lovers to enemies però està clar que al final tindrem lovers to enemies to lovers i això encara em donarà molta més serotonina per poder seguir existint

Menció indispensable sobre en King ja que PER FI en aquesta segona temporada ha tingut més protagonisme i sembla que per fi s'atreviran a explicar-nos una mica el seu passat, tot i que tinc la sensació que serà amb contagotes jo no perdo l'esperança.

Estic molt hyped ara mateix, tant que intentaré seguir la sèrie conforme vagi sortint semanalment esperant que em donin el contingut que necessito i mereixo.

Imatge
Imatge
Respon