The Matrix: Resurrections

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge




La pel·lícula serà dirigida per Llana Wachowski, qui també ho va fer a la trilogia original juntament amb la seva germana Lilly Wachowski. A més de Keanu Reeves, no hi faltaran actors de les pel·lícules originals com Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith i Christina Ricci. El repartiment es completarà amb actors com Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris i Priyanka Chopra, entre d'altres.





D'acord, no sé què en penseu, però m'ha agafat la notícia completament per sorpresa. No m'ho esperava i estic satisfeta amb la vida, així en general. No us puc dir que no em vull fer il·lusions per si després és una merda, perquè sincerament, ja me les he fetes i, si és una merda, cauré amb tot l'equip posat.

Em sap greu no veure entre els actors l'Agent Smith i en Morfeo. Sad. Espero un cameo com a mínim, per fer-me feliç. :hurra:
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Wowowow. Jo tampoc en sabia res i ja s'estrena d'aquí tres mesos!! Carai!

No se sap si serà només una pel·lícula o si en faran més?
Continuarà de les anteriors? Sí, no?

Wow!

Tocarà veure les tres originals! :3
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Akime
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 34
Membre des de: 28 abr. 2021, 18:04
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 33 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Buf, li tinc unes ganes brutals. Jo sí que sabia que sortiria Matrix 4, però ja no tenia ni idea de quan, ja que és una de les produccions cinematogràfiques grans que van haver de posposar el rodatge a causa de les restriccions de la pandèmia el 2020. En teoria hauria d'haver sortit ja fa mesos.

A veure que tal, esperem que no sigui una decepció. El cast original i la Lana Wachowski a darrere de moment són bons senyals!
Avatar de l’usuari
Akime
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 34
Membre des de: 28 abr. 2021, 18:04
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 33 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Dilluns vaig anar a veure Matrix 4 al cine i uf, no ho sé.

Adoro que hagi tornat la saga: mateixos actors, frases lapidàries enmig del guió, vestuaris guapíssims, coreografies impossibles... Vaig gaudir la pel·lícula com una cria. I si només fos per gaudir del cine, tot bé. Però una part de mi es pregunta, calia? Hi ha una tendència darrerament a fer reboots, remakes i seqüeles de pel·lícules dels 80 i 90 (per dir alguns que em venen de pressa al cap, per exemple Blade runner 2049, West Side Story o Ghostbusters) que, sincerament, no sé fins quin punt aporten res de bo. És veritat que la Lana Wachowski, la directora, és molt conscient del que està fent i se'n riu: al guió hi ha múltiples referències a tot això i ho enfoca d'una manera bastant irònica, però per molt que ho expliciti al final hi està contribuint.

En fi, moltes idees desordenades. Em quedo amb la imatge d'en Keanu Reeves sempre immortal, tot i que amb més expressions facials que fa vint anys, i contenta que s'hagi fet justícia amb la Trinity.
Respon