Takeshi's castle

Respon
Avatar de l’usuari
Japanium
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
daijôbu desu!
Entrades: 48
Membre des de: 07 gen. 2018, 12:39
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 29 cops
Gràcies rebudes: 27 cops

(No se si aquest post va aquí, però no he trobat cap altre secció on encaixar)

Va ser en les basseroles de la televisió privada a la dècada dels 80 que vam descobrir, sense saber-ho en aquell moment, un dels primers programes del gran Takeshi Kitano. Amb el desafortunat nom de "Humor Amarillo" es va retransmetre al nostre país el programa japonès "Takeshi's Castle". Un programa esbojarrat on un centenar de participants habien de superar una sèrie de probes de força i habilitat i arribar fins a la gran final.
El programa original, ambientat en l'època Edo, gaudia de la presència de Takeshi Kitano en el paper de Daimyô del castell. La veritat és que era un programa dinàmic i ràpid amb petits gags i molt de patiment humà per part dels concursants. Com sempre, els comentaristes espanyols, van crear tot un imaginari que res tenia a veure amb que passava realment a la pantalla, i amb tota naturalitat el públic va acceptar que els diàlegs eren completament inventats i que no seguien per a res la temàtica del programa.
En aquests moments, el canal Comedy Central està emitint la versió tailandesa que malgrat l'absència del gran Kitano, conserva l'essència del programa original amb una modernització de tot el que envolta el concurs. Tant els decorats com les probes s'han reformat i conservant allò que ja funcionava i que van convertir el Castell de Takeshi en un clàssic arreu del món. El programa s'emet els dimecres a les 23:50 i es repeteix els diumenges al matí.
Una bona oportunitat per veure en els nostres televisors un programa d'entreteniment típicament japonès.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Respon