Stolen Identity

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Stolen Identity


スマホを落としただけなのに



Imatge


Any: 2018
Duració: 116 min
Gènere: Misteri, Thriller
Director: Hideo Nakata
Repartiment: Keiko Kitagawa, Yudai Chiba, Ryo Narita

Argument


La protagonista d'aquest film, l'Asami, experimenta un pànic i una pressió constants al llarg de la trama. Un dia, l'Asami truca al seu xicot i respon al telèfon un desconegut que li explica que ha trobat el telèfon i que el deixarà a una cafeteria perquè el pugui recollir. Des d'aquest moment, l'Asami es converteix en l'objectiu d'un assassí en sèrie que exposarà tots els seus secrets.

Opinió personal

Text amagat.
La pel·lícula en si m'ha agradat força. Ha estat força entretinguda i al final acabes una mica paranoic i tot. xD

Segurament l'he trobada molt més misteriosa que no pas l'espectador normal japonès, perquè no era capaç de diferenciar els actors i, a més, ni me n'adonava que no els estava distingint. :nopotser:
Cap a mitja pel·lícula he vist la cara de l'assassí i jo l'he confós amb el policia novell, així que he estat fins al final pensant-me que s'havia infiltrat a la investigació i que les pistes que trobava eren falses. Però com que semblava que eren molt reals, em feia dubtar i pensava que potser els donava pistes reals, però primer s'assegurava que ja no les poguessin fer servir. Vaja, que m'imaginava teories conspiratòries tota sola. 😂

També hi havia escenes que al final he entès que eren flashforwards i que es tractava de l'Asami, la protagonista, quan l'assassí ja l'ha atrapada i l'està a punt de matar. Però no m'he adonat que era la mateixa actriu, així que pensava que era una altra víctima en el mateix punt cronològic. En fi, molt emocionant tot plegat. xD

Pel que fa als personatges, l'Asami és la protagonista, però no he trobat que fes gaire cosa a part de xisclar i espantar-se. Potser perquè estic molt més acostumada a veure aquest tipus de pel·lícules des del punt de vista del policia, però m'ha semblat que el policia novell hauria hagut de ser-ne el personatge principal. No he aconseguit aprendre el nom del personatge, no recordo que el diguin més d'un cop o dos, però he trobat que l'actor era molt expressiu.
Al final revelen que l'Asami va canviar d'identitat amb una amiga que es va suïcidar i a mi m'ha vingut del no-res aquesta revelació. Les dues actrius són diferents, així que tampoc és un detall que se'ns donaven pistes quan n'ensenyaven fotos i que havíem d'anar deduint (o potser sí i eren massa subtils per mi :scratch: ).

El problema és que se m'ha fet curta la pel·lícula. Han passat moltes coses i no m'han donat prou detalls, així que al final he quedat amb la impressió que no sabia prou bé què passava a la investigació i que estaven massa estona amb l'Asami. Però al final et fan aquesta gran revelació i acabes amb la impressió que t'has perdut informació durant la pel·lícula.
Si intento imaginar-me-la al revés, més centrada en la investigació, hauria sigut com una pel·lícula policíaca qualsevol, però. Vaja, en conclusió, que m'hauria agradat que fos més llarga. xDDD

Us la recomano força. :D
Respon