Sore ga Seiyuu!!

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Sore ga Seiyuu!!


Imatge

Argument

La Futaba Ichinose ha ingressat fa poc a Aozora Productions i a partir d'aquí la seva feina com a seiyuu va avançant, mentre va acumulant èxits i fracassos i aconsegueix un bon grapat de bons consells i, especialment, bones amigues que estaran amb ella mentre va recorrent aquest camí.

Opinió personal

Doncs la tenia pendent i a veure, no està malament, però no us el recomano tret que estigueu molt interessats en saber com funciona la indústria dels seiyuu. Si no us interessa gens el tema no l'heu de veure, perquè bàsicament tracta d'això tota l'estona, durant 13 capítols que s'acaben fent llargs.

Ara, tot i que moltes coses no m'han estat noves, n'hi ha unes quantes que m'han cridat l'atenció perquè desconeixia completament quin era el procediment a seguir, així que ha estat prou xula veure-la i aprendre cosetes sobre la indústria de l'anime.

D'altra banda els personatges dir que no són res de l'altre món, és més, són bastant cutres. La Futaba no evoluciona gens, és un personatge estàtic i que només fa dubtar i deprimir-se. L'Ichigo és el típic personatge repelent que surt a tots els animes, la típica tsundere que mostra una falsa cara a tothom i la Yui potser és la més normal de les tres i això que en teoria té només 15 anys, però és l'única que evoluciona una mica o pren alguna decisió que la fa tirar cap endavant.

Em va agradar bastant que surten seiyuus bastant importants interpretant-se si mateixos xDD Com ara la seiyuu del Goku, la Yui Horie o el Kamiya Hiroshi. D'altra banda, la veritat és que m'ha agradat el tractament que li han donat a la professió a l'anime, no ho edulcoren gaire i et mostren totes les possibilitats que té.

Com ja us he dit, tret que us interessi aprendre com va la indústria de la veu al Japó no us el recomanaria perquè és explicació tota l'estona mesclada amb un slice of life que no està malament, però que no acaba d'arrodonir gens els personatges i que et deixa amb la sensació que no han canviat gens...
Respon