Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru [Hivern 2022]

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru


Imatge
Ve d'un manga: Sí.
Estudi: CloverWorks
Episodis: 12
Genere: Romance, Slice of Life , Fanservice
Sinopsi: En Wakana Gojo és un jove que aspira a ser un artesà de nines tradicionals i que va acabar traumatitzat quan, de petit, una amiga es va burlar de la seva afició. Ara passa els dies a l'institut sempre sol, dedicat a les seves creacions a l'aula d'economia domèstica, i persones com la seva companya Marin Kitagawa, una noia sempre a la moda i envoltada de gent, semblen d'un altre món. El que no s'esperava és que quan la Marin el veiés cosint tot sol, decidiria arrossegar-lo a la seva pròpia afició secreta: el cosplay. (Treta d'anime fansubs catalans )


OPENING I ENDING ASPACTACULAR

Text amagat.

Imatge

opinió personal: PERQUE NO TE POST!¿!¿!¿!!¿ ES DE LES MILLORS SERIES D'AQUESTA TEMPORADA!!! L'estic gaudint un munt , m'encanta el amor M'ENCANTA EL SEU AMOR!!!! Son adorables, ara estic en un moment on el fanservice gratuit no em molesta, aixi que quina sort pq aquest anime es genial!!!! He plorat amb alguns episodis i tot, no se, m'arriba molt el que senten. prECIÓS. L'ANIMACIO, UNA PASSADA!! La comedia mencanta too.

Imatge
Imatge
Imatge
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Després d'una llarga conversa al xat de tadaima i a discord, la @manolini m'ha convençut perquè contesti a aquest post donant la meva opinió (que advertència, porta molt hate pel fanservice). Som-hi, doncs :visillo:

Primer comentar que el manga és un ecchi (i que per tant, les escenes de fanservice entren a la categoria), tot i que a mi em sembla que apareixen del no-res (per exemple, plànols innecessaris del cul -amb faldilles, per dissimular) i que són descarades :elmo: però tenint en compte que ja t'avisen, s'entén per què n'hi ha (no com a kimetsu no yaiba *ehem ehem*). Fora d'això, la història és tendre i original, una otaku perduda que troba un company de classe que resulta ser fabricant de nines hana (tradicionals japoneses) i que aconsegueix que sigui el seu sastre per tots els cosplays! A la vida real, tenir un projecte així amb un amic deu ser de les coses més xules que hi ha.
El disseny de la Marin és molt maco :espia: (aquestes ungles llargues, cabells i ulls amb tanta pestanya, fa goig de veure) i l'animació té coses molt detallistes (de com es mou la roba, el moviment dels cabells, els colors... mil detalls), i ella té bon caràcter (una mica fresca, ja veureu per què) i sembla una bona jana... També en Gojo és molt bon jan :ok: i mola molt que estigui tan apassionat per una feina tradicional i bonica (però pobre, amb lo tímid que és, i es troba al bell mig d'un fanservice tremendo xD). La dinàmica entre els dos és molt tendre, i m'encanta l'entusiasme que mostren per cada disfressa i com es van dient les coses amb tan detall (que si la costura nosequè, que si és poc flexible...).


Bé però ARA parlem de la part hater: el fanservice. Malgrat que han afluixat el to respecte al manga, penso precisament que és una història molt tendre i que l'ecchi ho esguerra una mica, és tan indiscret que tira molt enrere (almenys a mi). Vull dir, a veure si m'enteneu:

Capítol 1: Prota, tot d'una, quasi es despulla casualment davant el seu company de classe. Procedeix dient: "ai, pots girar-te? UwU"
Capítol 2: MESURA'M ELS MUGRONS <3 Ai! però no siguis malpensat, he portat un bikini! (un bikini que per portar-lo, més discret seria anar amb roba interior. I a més, els animadors deixen molt clara la llei de la física amb les peres, que, efectivament, reboten -per si ja no ho sabíeu nois, ja ho sabeu-)
Capítol 5: Frega'm l'esquena, senpai, que fa caloreta ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Kimochiii~~ ( ‾ʖ̫‾)
Oh! M'ha dit que sóc maca? O////O (li has ensenyat el cos de Venus de Boticelli que tens i ara et fa vergonya rebre un afalac? Però ha sigut molt kawaii veure aquesta part romàntica, not gonna lie uwu)


I bé, fins aquí més o menys era una cosa acceptable (molt fora de lloc, molt poc probable que vingui un company de classe a demanar-te que et mesuri la distància entre els mugrons, peròoooo més o menys tires endavant).
Ara bé... el que és IMPERDONABLE i el que ha causat el gran rebombori al xat és el capítol 6:
UNA LOLI DESCONEGUDA ENTRA A LA TEVA DUTXA I LA VEUS EN PELOTILLAS. VISTA POSTERIOR... POSTERIOR. Hi havia algun motiu per això? No. Els japonesos desconeixen l'existència del pestillo? No. La loli, ha posat un tamboret, com a mínim? No. El prota es queixa i truca a la policia per intrusió al domicili? No, i és més, la Loli l'amenaça dient que ho porta la pasta (una disfressa) o ella et posarà una denúncia.

Imatge

Amb aquesta escena ja no passo jo per aquí. Amics, quedeu tots advertits :pedobear:
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

L'episodi 8 es art. Simplement art. He estat plorant tot l'episodi perque a mi l'art m'emociona d'una manera especial i aquest episodi ho es. Tant de bo la persona que hagi dirigit aquest episodi (o animat, no ho se, pero es algu diferent als anteriors) es qquedi per fer-los tots, perque te un cap i unes mans magiques, de debo. Increible. Sense paraules.

El monoleg de com estimen els seus hobbies entre la lolinololi i el Gojo ha sigut preciós.
I els moments que han compartit la Marin i el Gojo a la platja han estat una puta caricia per a la meva anima podrida.
La musica i la animacio fluida i tan realista, els plans(cinematografics?) eren exquisites i m'han matat.

Penso que es un anime expepcional, perque tots els temes que surten (, animanga, cosplay, fotografia, artesania) son explicats amb amor d'algu que realment estima el que fa i sho pren seriosament. Mencanta massa tot. Segueixo plorant.

Imatge
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

Está molt bé.

Amaguen la rotoscopia amb molta traça i la integren dins el dibuix respectant l'art original... sovint ni me n'adono que hi és.

Sospito que el seu retrat del mon del cosplay està força embellit però tampoc no s'hi capfiquen pas; els interessa més fer RomCom i se'n surten prou per a que no odiem massa en Gojo.

La Marin és la waifu de la temporada. Not even close.
I no em sortiu amb l'Akebi, que no està per aquestes coses... la Enyd Blyton mai no li ho permetria.

Un detall cis-binari (o com es digui) que em va passar pel cap al primer moment que la Marin comença a desbarrar amb monòlegs interns sobre els seus sentiments.

Què t'hi jugues que l'autor és XX?

Vaig fer trampa, ho vaig googlejar i, efestivi Van Zandt... Es diu Shinichi Fukuda (igual que el Sensei de la guitarra española clàssica... no sé si és família) i com molts autors japo, oculta el seu rostre. Només he pogut deduir que és una dona alta i d'osos llargs i fins.

De fet, he descobert que ja la coneixia de Suzumiya Haruhi no Kyouen però es clar... hi havia tants autors fotuts en aquell projecte, com per a recordar-la.

Adora el seu gat... abans de fer-se famosa la majoria dels seus tuits eren del mateix gat.

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

El Hespiritu ha escrit: 27 feb. 2022, 13:51 i se'n surten prou per a que no odiem massa en Gojo.
PERQUE HAURIEM D'ODIAR AL GOJO SI ES UN ESSER DE LLUM??????
El Hespiritu ha escrit: 27 feb. 2022, 13:51 Què t'hi jugues que l'autor és XX?
Començo a entendre perque tot i ser un eichi m'agrada tant i expressa tan be les emocions...
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

El Hespiritu ha escrit: 27 feb. 2022, 13:51 Amaguen la rotoscopia amb molta traça i la integren dins el dibuix respectant l'art original... sovint ni me n'adono que hi és.


Uala no m'hi havia fixat! Sempre fan servir rotoscopia?!

A mi aquest capítol a nivell d'animació m'ha agradat més la primera part (la de l'hospital i tot) que la del mar, mira que et dic. A partir de quan en Gojo li agafa la mà a la loli, el dibuix canvia (en el gruix de les línies i l'estil) i tota l'escena del mar, remirant-la, com que veig la rotoscopia de fons però no han acabat de pulir el moviment entre els fotogrames i queda una mica caòtic, poc fluït (m'ha costat seguir els moviments). Vosaltres com ho veieu?

Tot i així, quin moment més maco el de la Marin i en Gojo <3 :pandacloseright:
M'ha semblat com molt realista el moment, com molt sincer... i molt maco com la Marin s'atreveix a demanar-li de passar l'estiu junts. 10/10 aquest capítol (m'ha fet gràcia que l'escena d'ecchi que tocava fos el de "el viento se levanta, y la falda también" xD)
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

Quan al tema Gojo, @manolini... cóm ho explicaria jo?

Mira, aquí està en Castellà, de l'episodi 2, que em sembla que vas ser tu la que em deia que jo semblava una persona més destroyer escrivint en aquella llengua:
Alerta! Llenguatge potencialment sensitiu. Viewers discretion adviced!!... ha escrit:
Text amagat.
Imatge
Hi ha qui desdenya la rotoscòpia, @Estel... jo penso que és un recurs útil i que hi ha formes d'emprar-lo que queden bé i d'altres, malament.
En aquest anime trobo que ho fan amb força traça.

Encara tinc pendent l'episodi de la platja... se m'acumulen partits NBA i no tinc temps per a tot el fandom.

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Cada vegada em cau millor en Gojo tio, quin bon home! M'ha agradat molt que fos tant considerat amb la germana de la loli (al final, no sé com, però ha pogut fer-li una disfressa d'aquell personatge noi 😂). Si fos un altre ecchi, el prota no pararia de comentar o pensar en les pechonalidades de la noia, però com que s'esforça molt perquè estigui contenta. Gojo, quin bon jan que ets!
I la Marin he de dir que em fa molta gràcia com d'enamorada n'està, és molt kawaii :pandacloseleft:
Ara, cada vegada que es treu la roba sense avisar pateixo moltíssim pel pobre Gojo, el nostre cavaller :lol: :red:

Com en el capítol aquest més recent i el cosplay de la Veronica:

Marin: Vols que te n'envii una foto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gojo:
Imatge
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

A mi m'agrada la manera desimbolta amb que fan gala de la feminitat, fins i tot a l'hora d'evitar citar marques comercials.

Ben fet, noies.

Cadascú li fot a la marca del seu aparell de TV el nom que li surt del

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

@El Hespiritu ahjdsjgghbbk ni m'hi havia fixat 🤣🤣🤣

Imatge
Respon