Skip and Loafer

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Skip and Loafer



Imatge

Fitxa tècnica

Any: 2023
Autor: Misaki Takamatsu
Director: Kotomi Deai
Estudi: P.A. Works
Edat: Majors de 13 anys
Durada: 23 min per capítol
Puntuació a MyAnimeList: 8,25/10
Gèneres: Drama, Escolar, Seinen

Sinopsi

Per tal de fer realitat el seu somni de fer-se política i evitar la despoblació rural, la Mitsumi Iwakura deixa la seva vila natal per a accedir a un institut de prestigi de Tòquio. Com que ja té ben clar el camí que vol seguir a la vida, té la certesa absoluta que no l’espifiarà en res a partir d’ara. Però, malgrat la seva determinació, la Mitsumi es perd de camí a l’institut i hi fa tard. Per sort, de camí coneix un company seu, en Sousuke Shima, qui també fa tard i s’ofereix a acompanyar-la. Finalment aconsegueixen d’arribar a l’institut, però les desgràcies no s’acaben aquí, perquè la Mitsuki causa una primera impressió força fastigosa als seus companys de classe. Tot i això, la resta de la classe ben aviat s’adona de l’amistat que ha fet amb en Sousuke, malgrat que tenen personalitats ben diferents. Sols amb el temps sabrem si la Mitsumi serà capaç de relacionar-se amb els seus companys; però de sola, no n’estarà pas.

Imatge

Comentari

He de confessar que havia vist el tràiler i que al principi no em va atraure gens. Però em vaig animar a veure els primers capítols i... no està gens malament! És un anime molt cuqui, i la protagonista, la Iwakura (o Mitsuri, de nom) és bastant original: no en tots els animes trobem una estudiant que vulgui ser política. És un anime molt cuqui, per mi el seu encant està en el caràcter sincer i no gens morbós de la protagonista (si mireu el disseny ho veureu, i ja està bé, perquè a totes les protagonistes femenines se'ls hi dóna un disseny i caràcters clichés de *taskete kudasai senpai* quan les volen fer innocents), i en la relació sana i normal (@manolini, yes, has sentit bé) que té amb en Shoma, l'altre protagonista. Trobo que la sèrie és tendra i pinta els estudiants amb una certa innocència que la gran majoria d'animes que representen els adolescents no tenen, i és agradable. Jo diria que potser la Iwakura es passa de la ratlla en això, que ja fa batxillerat i hi ha coses de relacions personals que encara no entén xD (jo tenia una amiga de 4rt d'ESO que havia estudiat al seu petit poble fins llavors i no tenia aquesta ingenuïtat xD).
La recomano, mola bastant! El que no entenc és per què posa que és seinen...? :pervertmoon: Espero que no m'apunyalin per l'esquena al final d'aquesta sèrie... :')
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Capítol 10: és massa wholesome aquest anime!
Animeu-vos a mirar-lo, que la Mitsumi és un tros de pa <3
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Ooooh, ja he vist l'últim capítol de la temporada

When censures una botifarra:
Imatge

M'encanta la sèrie, us la recomano molt! JA VULL 2a TEMPORADA :ilu: :ilu: :ilu:
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 574
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 69 cops
Gràcies rebudes: 259 cops

Senzill però ben fet, una comèdia romàntica que funciona a la perfecció i se sent real. El primer episodi em vaig quedar perquè en Sousuke em va semblar interessant i m'alegra haver-ho fet. Mantinc la mateixa posició, he's best character.
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Estel ha escrit: 21 juny 2023, 23:11When censures una botifarra:
Imatge
No entenc per què la van censurar, mira que són primmirats xD

A mi m’ha agradat molt, al principi em feia la sensació que era com «Un lloc més enllà de l’univers», però amb l’evolució que ha tingut ja no hi veig tantes semblances, més enllà de ser gent jove amb ganes de viure i fer coses (sovint de manera massa innocent). Gràcies per la recomanació, @manolini.

La part dolenta és que, pel que diuen, difícilment hi haurà segona temporada. Deien que dependrà de com vagin les vendes en format físic, però que aquest estudi no fa gairebé mai segones temporades.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon