Sidonia no Kishi

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Sidona no Kishi



Imatge


Informació general
Basat en: Manga
Estudi: Polygon Pictures | Netflix
Gènere: Ciencia ficcio, accio, mechas
Capítols: 2x12 capitols
Any: 2014-15
Opening: "Sidonia" i "Kishi Shinkoukyoku" by angela
Ending: "show" by Eri Kitamura | "Requiem" by Customi Z

Sinopsis:

Text amagat.
Han passat mil anys des que el Gauna, una estranya raça alienígena amb cap mètode conegut de comunicació, va destruir el sistema solar. Una part de la humanitat va aconseguir escapar utilitzant enormes "vaixells de llavors", com el Sidonia, que ha permès mantenir la població, mentre que van a la deriva per l'espai.

Nagate Tanikaze és un jove que ha estat criat en les entranyes de la nau. Quan ell entra en la formació per pilotar les enormes armes robòtiques conegudes com Gardes, Nagate s'encarrega de pilotar la llegendària unitat coneguda com Tsugumori. Nagate i els seus companys pilots posen les seves vides en la línia contra el Gauna, en l'última batalla per la supervivència de la humanitat!


Trailers:

Opinio personal:

Desde que tinc netflix m'estic veient tot l'anime que ha produit/produeix i sincerament menys Devilman que la vaig deixar a la meitat del primer capitol, la resta m'han agradat força. Entre elles esta Sidonia no Kishi que vaig acabar de veure-la ahir nit.

Al principi era una mica reticent de veure-la ja que ni soc un gran fan dels mechas ni del Full 3D (com el cas de Ajin) pero despres l'he disfrutada molt.
L'historia es bastant bona sobretot la primera temporada i es intensa al punt de que no aborreixi el "relleno" del dia a dia dels protagonistes mentre no son lluitant.

La recomano bastant i la banda sonora us cautivara segurisim. A netflix la trobareu en Espanyol de sudamerica, recomano veure-la millor VOSE

Imatge
Respon