Shinsekai Yori

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Shinsekai Yori


Imatge


Estudi: A-1 Pictures
Any: 2012
Episodis: 25 capítols
Gènere: Drama, Horror, Misteri, Sobrenatural
Basat: Manga de 27 capitols (finalitzat)


Sinopsis:
Text amagat.
Arran d'un brot sobtat de psicoquinesia en el 0,1% de la població, una ràpida transformació va escombrar el món. La capacitat de Déu, per manipular la matèria a distància es va tornar molts jugadors amb potència a la violència, la incitació d'un llarg període d'agitació. Finalment, després d'una època caòtica forma per l'ascens i la caiguda dels règims opressius, els éssers humans psíquics van ser capaços d'aconseguir una pau fràgil mitjançant l'aïllament de la societat, creant un nou món subjecte a les normes complexes.

A la ciutat de Kamisu 66, 12 anys d'edat, Saki Watanabe acaba de despertar als seus poders i s'alleuja a reunir-se amb els amics, l'entremaliat Satoru Asahina, el tímid Mamoru Itou, l'alegre Maria Akizuki, i Shun Aonuma, un misteriós noi Saki qui admira a Sage-Academy, una escola especial per als psíquics. No obstant això, el malestar es perfila com Saki comença a qüestionar el destí d'aquells que no poden despertar els seus poders, i els nens comencen a involucrar-se amb assumptes secrets, com els gats rumorejat Tainted va dir a segrestar als nens.

Shinsekai yori explica la història única de majoria d'edat de Saki i els seus amics en el seu viatge per convertir-se en els seus rols en la suposada utopia. L'acceptació d'aquestes funcions, però, no podria venir fàcil quan s'enfronten a les veritats fosques i impactants de la societat, i la imminent caos nascut del nou món.


Valoració personal:
Doncs recentment he acabat aquest anime i volia donar la meva impresió. Feia molts anys que el tenia pendent i com s'em estaven acumulant animes (Puella Magi Madoka Magica, Aquerion Logos, Spice and Wolf, entre altres) vaig decidir començar-lo ahir.
No es una gran obra digna de recordar pero puc dir que he vist coses infinitament pitjors, la banda sonora es increible (el millor en la meva opinio) i posa els pels de punta com esta utilitzada.
Tan mateix, l'historia deixa molt que desitjar, amb escenes inconexes, caotiques i fins hi tot sense sentint. No sabria si recomanar-lo o no, depen molt de cada persona en el cas d'aquest anime al ser d'un genere molt concret pero sense dubte no deixara a ningu indiferent.

Imatge


Trailer:
Text amagat.


Ending:
Text amagat.


Puntuació: 06/10
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Shinsekai Yori




Em vaig decidir a veure-la perquè estava entre el top 10 de Myanimelist i n'havia sentit a parlar. El resultat? Un anime diferent, innovador i que et deixa al final molt boja, però que et passes tota l'estona sense saber què passa. Bo? Recomanable? Per què no?

Nom complet: Shinsekai Yori (Des del nou món)
Basat en: novel·la
Gènere: Misteri, ciència-ficció, sobrenatural, psicològic
Estudi: A-1 Pictures
Capítols: 25
Any: 2012-2013

Argument

1000 anys cap al futur, els humans poseeixen el poder de la telequinesi (anomenat el poder dels Déus) però en comptes de ser la típica societat futurista, viuen molt més en contacte amb la natura. En aquest context trobem la protagonista, la Saki, una noia impetuosa i que pensa per ella mateixa. La Saki i els seus amics, a poc a poc es van submergint en la història de la humanitat, rompent les regles que els prohibeixen sortir del seu poble, Kamisu 66.

Els nois descobriran secrets ocults sobre la humanitat, sobre els monstres, ogres i dimonis, tot camí cap a una realitat que és difícil de pair...

Opinió personal

Bé, dir que primerament que em vaig passar tota la sèrie sense entendre què collons estava passant però que al final ho pilles tot i és com "WTF?" i mola, però necessites un poc de temps per acabar-ho d'entendre tot xDDD

Passa que a la sèrie hi ha unes rates que es barallen tota l'estona entre elles i arriba un moment que em va rallar tanta història de les rates i va ser en pla "puto rollo hòstia" però després entens per què són importants i és del pal "LOOOOOOOL" Love the rats, babys.

Imatge


Per altra banda, dir que els personatges em van agradar molt, que la Saki és un amor i el Satoru el puc sofrir bastant bé, i això que és com la primera vegada que m'agrada un paper fet pel Yuki Kaji, que m'acostuma a rallar. El Shun també em va encantar.

Tot el rollo dels poders al principi no vaig entendre gaire cosa, però lentament t'ho van explicant tot (potser massa lentament i el final és un poc ràpid, el ritme va un poc in crescendo però, personalment, crec que li podien haver donat un poc més de temps al final) i la veritat és que mola, els misteris que hi ha darrere l'escola... tot és molt misteriós i lentament et vas ficant a dins la història i quan vas descobrint de què va la cosa és del pal "wooooooooow!".

Bàsicament, us la recomano amb paciència, perquè fins al puto darrer capítol no li trobareu sentit a tot, però val la pena. De fet, crec que ara la recordo com a molt més bona que quan la vaig acabar, que em vaig rallar amb les rates i tal (prepareu-vos per menjar-vos el tarro a full). Amb això dit, res més a afegir. No és una gran sèrie, de fet va lent i tardes molt a entendre què està passant, però al final tot s'entén i pilles rollos interessants. Si us agrada la psicologia, el misteri i les rates, és el vostre anime.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Uf, la veritat és que és un anime molt raro.

Com dius, res té massa sentit fins el final. Tot i que comencen a amollar pistes, la sèrie fa alguns girs bastant interessants i que no s'esperen.

No és el típic anime d'aventures per passar gust veient com tot es soluciona. No. És un anime per menjar-te el tarro i angoixar-te un poc.

Però eh, està bastant bé. Si vos agraden les coses rares, mirau-ho.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon