Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai



Imatge


Informació general
Basat en: Novela
Estudi: CloverWorks
Gènere: Comedia, Sobrenatural, Romanç, Escolar
Capítols: 13 capitols
Any: 2018
Opening: "Kimi no Sei (君のせい)" by the peggies
Ending:Els endings son importants, no els salteu!
Text amagat.
#1: "Fukashigi no Carte (不可思議のカルテ)" by Mai Sakurajima (Asami Seto), Tomoe Koga (Nao Touyama), Rio Futaba (Atsumi Tanezaki), Nodoka Toyohama (Maaya Uchida), Kaede Azusawara (Yurika Kubo), Shouko Makinohara (Inori Minase) (ep 1)
#2: "Fukashigi no Carte (不可思議のカルテ)" by Mai Sakurajima (Asami Seto) (eps 2-3)
#3: "Fukashigi no Carte (不可思議のカルテ)" Tomoe Koga (Nao Touyama) (eps 4-5)
#4: "Fukashigi no Carte (不可思議のカルテ)" by Rio Futaba (Atsumi Tanezaki) (eps 7-8)
#5: "Fukashigi no Carte (不可思議のカルテ)" by Nodoka Toyohama (Maaya Uchida) (ep 9)



Sinopsis:
Text amagat.
Síndrome de la pubertat: certes experiències poc corrents que es rumoreja a Internet que són la causa de l'excés de sensibilitat i inestabilitat durant l'adolescència. Aquest any, Sakuta Azusagawa, estudiant de segon en una preparatòria propera a Enoshima, coneixerà a diverses noies que estan passant per aquest "síndrome de la pubertat". Per exemple, a la biblioteca coneix a una salvatge noia conillet que resulta ser Mai Sakurajima, una noia major de la seva preparatòria que és una actriu que està prenent-se un descans. ¿El problema? Que ningú sembla poder veure a aquesta noia tan encantadora, ¿com és possible? Mentre Sakuta busca respostes per ajudar a Mai comencen a forjar un vincle i acabarà descobrint els sentiments que la noia oculta en el seu cor ... Una història que es surt del que és habitual i que es desenvolupa en una ciutat amb un lluminós cel i un brillant oceà on Sakuta coneixerà a diverses noies d'allò més misterioses i intrigants.

Opinio:

Sincerament m'ha agradat força i ha estat gratificant de veure, l'animacio correcte, l'historia basada en arcs de 2-3 capitols amb un problema relacionat amb el Sindrome pero sense oblidar l'historia continuada del dia a dia dels personatge.

No es res de nou ja que te punts en comu amb Monogatari, entre molts altres, pero fa les coses be i que s'asembli o no a altre animes no influeix en res a l'hora de disfrutar-lo igual.

Arcs:
Pel meu gust el segon arc amb Tomoe Koga, es el mes refrescant i en definitiva mes ben portat. Dona la sensacio a l'espectador de desesperacio per part del protagonista ja que no sembla sortir mai d'aquest constant "Atrapat en el Temps".

Personatges:
El protagonista no es molt del meu gust, s'asembla massa a protagonistes d'animes similars com Hachiman (OreGairu) o Araragi Koyomi (Monogatari), inexpresiu i fred exteriorment pero que dona solucions i es preocupa mes que qualsevol.

Les noies estan prou ben definides, potser la germana Nodoka es una mica "meh" pero en general pasables.
--

En resum, el recomano per pasar una bona estona entretinguda i agradable.

Nota: 8/10
Trailers:


Repte anime: Un romàntic (comptant també harem, harem invers, yuri o yaoi). repte-anime-2019-t1223.html#p11929
Shancks l’ha editat per darrera vegada el dia: 04 gen. 2019, 18:24, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Iep, jo també el vaig acabar l'altre dia, aquest. Força satisfet. El nucli és el mateix que el de Monogatari Series (noies amb problemes sobrenaturals i el prota, amb els seus propis problemes sobrenaturals, al mig). Fins i tot els personatges tenen paral·leles: En Sakuta amb en Koyomi, la Mai amb la Hitagi, la Rio amb la Tsubasa, la Kaede amb la Tsukihi (algunes de més descarades que d'altres). Si ens posem reductors, podem dir que és monogatari per a normies ;)
La Nodoka és una petarda. M'ha faltat contingut per part del bro, el Yuuma Kunimi, i la seva novia (que deixa-la anar). I per part de la Shouko.

Però bé, el cas és que m'ha agradat molt. No li he trobat defectes importants de ritme, l'animació està bé, l'ED és top tier.

8.5/10 v good, segona temporada plis.
Respon