Sea of Solitude

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

SEA OF SOLITUDE


Imatge


Detalls

Títol: Sea of Solitude
Gènere: Aventura, Narratiu
Desenvolupadors: Jo-Mei Games
Publicat per: Electronic Arts
Directora: Cornelia Geppert
Compositor: Guy Jackson
Plataformes: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
Modes de joc: Single-player
Data de sortida: 5 de Juliol del 2019 (4 de juny a Steam)
Duració: 3-5 hores (clar que tot depen de si us entreteniu més o menys en cada zona o exploreu més o menys)
Extra: La directora a la hora de presentar el joc va dir que aquest era molt especial per a ella ja que estava inspirat en la seva pròpia vida

Argument del joc

Sea of Solitude, és un videojoc que ens porta a un mon desolat i inundat, ens posa en la pell de la Kay la qual és la protagonista i personatge amb el que explorarem cada racó d'aquest món.
La Kay es una noia de 20 anys aproximadament, que pateix una solitud tan forta que els seus sentiments interiors d’esperança, ràbia i inútilitat surten a la llum transformant-la en un monstre.
Haurem de explorar una ciutat inundada aparentment buida i enfrontar les seves criatures d’ulls vermells per revelar per què la mateixa Kay s’ha convertit en un monstre. Les emocions es manifesten transformades en monstres gegants al seu pas, intentant ajudar-la, però també volen destruir-la. Kay necessita interactuar i comprendre les seves intencions subjacents per superar els efectes negatius d’aquestes emocions.

Imatge


Opinió pesonal (en spoiler que no vull espatllar l'experiència de joc de ningú)

Text amagat.
Aquest joc en el moment que el vaig veure anunciat a la E3 del seu moment, ja sabia que el volia jugar si o si. El problema principal i que considere que es el causant de que aquest joc hagi passat totalment desapercebut es que va sortir de forma exclusiva a Orgin que es una plataforma bastant merdota (en la meva humil opinió) i a més fora del E3 mai més es va tornar a fer cap anunci ni cap mena de publicitat al joc.
Ara coses sobre el joc en si, m'ha agradat molt i l'he gaudit de començament a final, hi ha hagut alguna zona que és veritat que se m'ha fet una mica més pesada que d'altres però encara així combinant escenari i música han aconseguit que les parts més pesades fossin agradables de passar.
M'encanta com cada un dels monstres representen un sentiment negatiu però natural en tots els essers humans com són la soledat, la ràbia o la desesperació.
També hi ha monstres que representen la família de la Kay i cada un d'ells ens presenta un problema diferent que haurem de solucionar mentre lluitem contra els propis sentiments de la Kay, i mentre va recordant poc a poc el seu passat i se n'adona de tot el que no veia perquè estava distreta o simplement només pensava en ella mateixa.
També hi ha 2 extres dins el joc que són de trobar unes ampolles amb notes dintre i un que és d'espantar
gavines (aquest últim no l'he acabat me n'han faltat 3 TToTT )
I no se crec que si segueixo acabaré explicant cada minut del joc i no cal crec jajajaja

Imatge
Imatge
Respon