Saint Onii-san (Saint Young Men, Les vacances de Jesús i Buda)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Josep Navarro Bes
0
1

Hola! Aquest anime que vull comentar ha sigut una agradable sorpresa. Va sobre Jesús i Buda reencarnats al Japó del segle XXI com a companys de pis. Tots dos són molt ben considerats l'un amb l'altre i s'esforcen a caure bé davant la gent i no fer-se notar massa amb miracles inoportuns que de tant en tant succeeixen.

Es dona molt d'ènfasi en el menjar i la necessitat dels diners per a pagar el pis i tota la resta. Buda sol ser més consciençut mentre que Jesús procura no pensar tant per a divertir-se. Val a dir que s'arriba a mencionar Espanya com a possible destinació, però a Buda no li agrada la paella (segurament perquè hi posem carn o peix).

Aquest anime té una pel•lícula molt recomanable, "Les Vacances de Jesús i Buda", on s'aprecia la cultura japonesa i l'afany dels dos joves sants per a gaudir-la a la vegada que eviten posar-se en problemes. Malauradament no l'he pogut veure en català, la tenim disponible en castellà.

Si la veieu no dubteu en comentar-la! És realment una comèdia apta per a tots els públics. La recomano perquè et fa sentir bé, més alliberat de la part seriosa de la religió però sense perdre la gràcia en els seus missatges d'amor i consideració pels altres (especialment si és el teu company de pis o l'ama del pis on viviu).
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Jo tinc el primer tomo des de ja fa anys. crec que va sortir per allà el 2012. Em va cridar força l'atenció aquesta manera de personificar les dues divinitats en dos amics que fan turisme. Em va semblar molt divertit però per diverses raons no he comprat mai els següents números, és un assumpte pendent.

Potser em miro l'anime, a veure que tal, però sempre prefereixo llegir-me el manga primer si esta disponible a les llibreries. Si l'acabo veient, el comentaré per aquí.
Respon