Rol 2.0

Bloquejat
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Gent infame de Drakkar, gent venturosa de Shinsei!

Fa temps que veig que el rol està un poc aturat i he anat parlant amb la gent interessada pel xat (Meina i Manoli) i m'agradaria que, entre tots, decidíssim què fem.

És a dir, la pregunta és: hi ha prou gent interessada -i compromesa- a continuar amb el rol? Li voleu donar un enfoque totalment nou que us animi a escriure?

Si hi ha prou gent interessada, podríem intentar enfocar-ho d'altra manera, més interactiu. Si no hi esteu interessats digueu-ho també, que no passa absolutament res (ho dic perquè arreglar el rol portarà feina i no s'ha de fer feina si no hi ha interès general).


--------------------------------------------------------------------------

A mi, per part meva (em mullaré ja que he començat el debat) el rol m'agrada molt com està estructurat, m'agrada molt el món que s'ha creat, però el problema que li veig és que som pocs i que costa molt interactuar entre nosaltres.

És a dir, hi ha poca gent a cada bàndol i, per més inri, cada usuari està en una divisió diferent. Això fa que ja no tinguis contacte amb els usuaris que juguen a l'altre bàndol i que amb els que juguen al teu, com que estan en divisions diferents, tampoc en tinguis i acabes jugant sol escrivint totxacos. Crec que molaria més escriure només dos o tres paràgrafs i que es pogués interactuar amb els altres jugadors, no sé què en pensareu...

Per això jo proposaria potser canviar unes quantes coses pel que fa a bàndols, però abans de res m'agradaria escoltar què en penseu!!

Animeu-vos a dir la vostra!! :hurra:
Avatar de l’usuari
Taiga
Porco Rosso
Porco Rosso
Crazy rainbow star
Entrades: 123
Membre des de: 31 oct. 2016, 10:58
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 41 cops

Jo el que veig és que quan hi havia publicacions constants, com a jugador també t'animava a escriure. Ara bé, el tema de interactuar es fa molt extrany llavors a l'hora de lleguir, perquè cada persona té la seva manera d'escriure o s'imagina el món a la seva manera. Sí que crec que s'hauria d'intentar fer/seguir una línia temporal, i a partir d'aquí que tots intentessim seguir, perquè sinó, al lleguir rols de diferents jugadors es pot fer caótic. O que si algú ha creat un boss (per posar un exemple) la resta intentès escriure en base a això o no inventar-se un boss no. Sé que en referència a això teníem fet l'excel del google. Per millorar-lo no sé què es podria fer, personalment també m'agradava bastant com estava fet, tot i que vaig deixar de ser activa. :gota:
Imatge
Bloquejat