Repte cuina a Tadaima!

Regles del fòrum
Aquí parlem dels esdeveniments que ens interessen, a més d'organitzar-ne nosaltres a Tadaima.cat.

Esdeveniments recurrents:
Esdeveniments de Tadaima.cat:
Cerca per song:
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Bona geeeeeeent! Ja fa molt que tenim el repte del bibimbap!! Nosaltres ja l'hem fet unes quantes vegades (encaa he de penjar la darrera foto!) Què us sembla si comencem a preparar alguna cosa nova?

Proposeu què us faria ganes preparar a partir d'ara!! Ens donem de temps fins a principi de febrer per decidir? Si no voleu proposar res, com a mínim comenteu si us fa ganes o no les propostes dels altres, perquè si no dieu res no podem saber què en penseu!!

La meva proposta seria fer kare raisu, per exemple, que és agafar arròs, verdures i comprar una pastilla de curry que val 2€!!! Proposeu alternativeeeeeeeeeeeeeeeees tambeeeeeeee!!

Imatge
Avatar de l’usuari
Sylvan
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Noméshihaunaveritat
Entrades: 12
Membre des de: 20 gen. 2019, 00:42
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 1 cop

Ahir vaig menjar yatekomo yakisoba per primer cop!! Està boníssim!!! Quina sort que portin menjar xino i el venguin al mercadona

Imatge

L'heu provat? Està molt bo. Ara vull provar el de pollo jejej

ps: El de la foto no sóc jo jaajajaja És el Dani Rovira. No?
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Doncs si trobes que els yakisoba aquests són bons, un dia prova de fer això: repte-cuina-a-tadaima-yakisoba-t653.html.

T'assegur que hi trobaràs la diferència!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Tot i que me pareix molt bona idea fer curry (està tirat, bàsicament), algun dia hem de fer Oyakodon, que és un donburi (arròs bullit amb coses per sobre) de pollastre amb salseta i una espècie de truita/ou remenat. És molt fàcil de fer també i molt bo!

Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Bon dia.

Per petició popular, hem pensat de recuperar els reptes de cuina de Tadaima.

Per als nous, la idea és que proposarem un plat i intentarem fer-lo pel nostre compte, per llavors comentar com ha anat, penjar alguna foto o fins i tot un vídeo del making of. Cadascú pot seguir la recepta que vulgui o canviar-la com sigui, mentre sigui més o manco el que hem acordat fer.

Per una primera edició, creiem que podríem començar dia 16 de maig i acabar dia 15 de juny, i llavors deixar un mes de descans fins que hi tornem (dia 16 de juliol, si hi ha ganes de seguir).

Llavors, per decidir què feim, podem fer el següent: fins dia 14 de maig (inclòs), responeu aquest missatge amb UNA proposta per missatge.

La proposta hauria de tenir, com a mínim, un esborrany de recepta i/o enllaç a algun vídeo o recepta a una pàgina web externa, de manera que sapiguem de què va el tema i quins ingredients hauríem de menester. Mirau els missatges anteriors per veure'n alguns exemples.

Si voleu, podeu proposar alguna altra cosa que ja s'hagi proposat anteriorment (se n'hagi fet repte de cuina o no). Citau el missatge i considerau si hi heu d'afegir res.

Si voleu proposar més d'una cosa, haureu de fer dos missatges (i ja sabeu que si feis dues respostes seguides en menys de 24 hores, se vos ajuntaran els missatges). Proposau com a màxim TRES coses per edició.

Dia 15 de maig mirarem el missatge que tengui més m'agrada dels que s'hagin proposat des d'aquest missatge que estau llegint ara i obrirem un fil nou pel repte específic que haurem triat entre tots.

Gràcies per participar!
Imatge
Text amagat.
Imatge
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

KATSUDON!

Ingredientes para Katsudon (Para 1)
- Tonkatsu -
120 g de Lomo de Cerdo de 1 cm (0,265 libras, 1/2 pulgada)
Una Pizca de Sal
Una Pizca de Pimienta
Harina
1/4 Huevo
Una Pizca de Agua
Nama-Panko - Migas de Pan Frescas

Aceite para Freír

- Salsa -
50 ml de Agua (0.211 taza americana)
1/5 cdita de Dashi Granulado
1 cda de Salsa De Soya
1 cda de Hon- Mirin (Real Mirin)
1 cdita de Azúcar

70g de Cebolla (2,47 oz)
1 Huevo
Mitsuba - Perejil Silvestre Japonés

200g de Arroz Fresco al Vapor (0,441 libras)
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Minatoni ha escrit: 02 feb. 2019, 21:08 Tot i que me pareix molt bona idea fer curry (està tirat, bàsicament), algun dia hem de fer Oyakodon, que és un donburi (arròs bullit amb coses per sobre) de pollastre amb salseta i una espècie de truita/ou remenat. És molt fàcil de fer també i molt bo!

Jo recuper la idea de l'oyakodon. En part és semblant al katsudon, però sense arrebossar (i en comptes de porc, és pollastre).
Imatge
Text amagat.
Imatge
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

DONCS ARA PROPOSO UNA CATALA JA QUE ELS COSODONS SON SEMBLANTS! Proposaré una merda que un cop compro no puc parar de menjar i marruino aixi que si ptser aprenc a fer-lo jo ja no marruinare

PA DE PESSIC NUVOLOSO DE VICH!

Ingredientes para 8 personas:
4 huevos tamaño L
125 g de azúcar (1/2 taza)
75 g de fécula de maíz (maicena) 3/4 de taza)
25 g de harina de trigo común (1/4 de taza)
1 cucharadita (5 gramos) de levadura química o polvo de hornear
una pizca de sal
Ralladura de medio limón
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Arnau11
Porco Rosso
Porco Rosso
Croqueta croquette
Entrades: 184
Membre des de: 31 oct. 2015, 21:53
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 59 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

EI
Vinc aquí a proposar el millor plat de la cuina espanyola i fins i tot de la cuina universal...
Si, en efecte mis doños, estic parlant de les mighty fucking croquetes.

La recepta és bastant fàcil i s'adapta a quasi qualsevol tipus de dieta (omnívora, vegetariana, vegana, etc.), tot i que en aquest cas us presentaré les typical croquetas de pollo de la yaya (la iaia Alexelcapo):

INGREDIENTS:
Oli d'oliva extra otaku (verge)
Llet sencera
Farina, normalment de blat
Ceba
All
Pollastre
Ous cuits
Pa ratllat i ou batut (per arrebossar)

DISCLAIMER: Les mesures dels ingredients van proporcionalment lligades a la quantitat de croquetes que vulgueu fer


Us deixo el vídeo per què vegeu com va la vaina:
Text amagat.
Imatge
Com que els humans no tenen ales, han de buscar la manera de volar
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Hola! Vinc a presentar una recepta que tot i que pugui semblar com un pa, té gust de crosant i és boníssim i fàcil de fer.

Zopf


Imatge

Ingredients:
500g. farina de blat
55g. mantega
1,5 culleradeta de sal
1 cullerada sopera de mel
30g. llevat de flequer
280 ml llet sencera
un ou (mig a la massa, mig per pintar)


La recepta és tal i com la fem a casa, a internet n'hi ha mil versions. Ja editaré amb els passos, que s'ha de deixar reposar una h i coure al forn 180ºC 40 minuts.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon