Reply 1988

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

Reply 1988

Imatge

Any: 2015
Genere: Comèdia, Romatic, Vida, Juventut
Nombre de capitols: 20
Duració: 1 hora i 40 minuts cada capítol

Sinopsi: Aquest drama es centra en els darrers anys de la dècada dels 80. La Sung Deok Sun és una estudiant de secundària que ha viscut tota la vida en un barri de Seül, on va compartir la seva infantesa amb els seus quatre millors amics homes i les seves famílies. Entre els seus amics hi ha un estudiant model, un noi que va abandonar els estudis per dedicar-se a jugar al Baduk (més conegut com a Go) professionalment, un estudiant desastrós i poc dedicat i un bon estudiant amb un caràcter dolent.

En aquesta comèdia romàntica hi trobem drames de diferents tipus de família i les relacions amoroses entre els joves, i també l'estil de vida i els valors presents a la societat coreana l'any 1988 i els que segueixen.

Informació complementaria: Reply 1988 és la 3a part d'una trilogia de sèries (Reply 1997, Reply 1993 i Reply 1988), cada una d'aquestes sèries parla de diferents esdeveniments importants que van passar fa uns anys a Corea del Sud i com ho van viure els joves d'aquesta època. Per mirar Reply 1988 no has d'haver vist les altres sèries, a les temporades més noves hi ha alguna petita referència de les altres, però no són coses rellevants.

----------------------------------------------------

Opinió personal: Reply 1988 és dels k-drames que més he vist, a part del fet que és la meva part preferida de la trilogia, l'he vist unes 3 vegades, i cada cop que el miro hi descobreixo coses noves.

M'agraden molt els personatges i la relació que tenen aquests entre ells, tant amb els joves, com amb els adults, i entre ells i tot...

El que també m'agrada molt és que no només et parla dels joves, sinó que els situa amb els conflictes que hi havia en aquella època, com les protestes estudiantils i l'aboliment de lleis (i alguna més que ara no recordo).
Imatge
Respon