Rànquing de Torrons 2021

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Ara ve Nadal, MENJAREM TORRONS i amb la guitarreta cantarem cançons. Mireu, a mi si canteu cançons o no m'és força indiferent, però respecto la vostra inclinació musical i no entraré a veure si canteu el Fum Fum Fum o Mira como beben los peces en el rio.

Emperò, Nadal significa menjar. És el que demana el sistema capitalista, el mateix que patrocina aquest post.

Us explico el meu problema: cada any acabo sense saber quin torró comprar i em rompo els pinyos amb el torro fort de neules i ametlla. No more bitches! Help me a fer un rànquing entre tots dels millors torrons i deixeu que sorprengui la meva família amb una novetat de puta mare.

Perquè no digueu que us faig fer tota la feina, començaré jo. Us seré sincera, la idea no ha estat meva, li he robat a un seronyo random que ni segueixo a Instagram (@peldanyos). He agafat el seu rànquing, he comprat el torro número u i he determinat que aquest senyor no té ni puta idea i que cal refer-lo. Demostreu-me que teniu més criteri, si us plau.

Imatge
Fotògraf: @Minatoni.com

Torró de xocolata i cacauets fregits amb mel.
Marca: Hacendaño
Preu: 1 eurito señorita.

Sentència: A veure, no és res de l'altre món i ni de conya es mereix ser el número u de cap rànquing de res. La xocolata és més aviat tirant a normaleta, diguem-ne qualitat esperada en el torró, res d'un nivell suprem. Per al meu gust no és la xocolata que hauria triat per fer torró, és com massa dolça però a la vegada no té gust de xocolata perquè tot és sucre... M'explico? Sé que no xDD

Després hi ha la gràcia de les amendoim frito e mel, que són bones, qualidade suprema com diu el paquet. Són bones? Sí, per cagar-se i no torcar-se. Hi diuen entre xocolata? Uhm, no.

El recobriment fregit en mel gairebé no es nota, tret que se't queda aferrat a les dents i després tens la boca dolça en extrem pel sucre disfressat de xocolata i trossos plens de sal entre les dents. Els cacauets poden ser molt bons fregits amb mel, però entre la xocolata no distingim si són cacauets, ametlles o avellanes, tot té el mateix gust de sucre.

Imatge
Instantània de l'interior

En definitiva, més que torró li diria barra de xocolata barata amb trossos de coses a dins no gaire fàcil d'identificar i sense impacte. No seria aquest el torró que duria al sopar de Nadal. Digueu-ne la vostra i que Tadaima.cat patrocini les postres nadalenques.
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Rànquing de torrons, com Rànquing de reis... El nom està triat expressament, eh? :laughing:

Doncs mira, jo encara no he comprat torrons, però sí que a casa meva sovint en comprem de bons. Abans els compràvem a Viçens Agramunt, que són molt bons (ara al bon Àrea però són els mateixos i més barats, crec que vénen d'allà també). Aquí ve el meu rànquing de millors torrons 8) :

1) Torró de xixona:

Imatge
Turró bàsicament d'ametlla. La capa exterior és oliosa, i un cop a la boca, és sec. Una bona opció per a la gent apassionada de les ametlles i els dolços, i s'ha de combinar amb una bona beguda (per no quedar-se sec). Atipa bastant.

2) Torró de pedra:

Imatge
Aquest torró és per aquells que tenen les dents fortes, perquè ou mama, com costa partir les ametlles per poder ingerir-lo. Bé, també recomano una bona beguda, que amb tanta pedra... Atipa molt!

3) Torró de rovell d'ou cremat (molt conegut com a torró de "yema"):


Imatge

Aquest és el meu preferit: molt dolç, amb una consistència tova i suau, i no et deixa la boca seca. S'ha de provar per poder descriure'l :yum: Atipa bastant.

4) Torró de massapà:


Imatge

Aquest he de dir que no l'he provat, però amb les fruitetes i tot, té molt bona pinta (potser m'animo a menjar-ne aquest any).

5) Torró de coco:

Imatge
Aquest tampoc l'he provat, però si us agrada el coco, ja sabeu!

6) Torró de xocolata (Suchard):

Imatge
Jo crec que si has de comprar-ne de xocolata, el Suchard és el millor (i és barat!). Té pranilé (galeta, ametlla i xocolata cruixents) i és lleuger de digerir. La xocolata és suau i amb el praliné, fa una combinació boníssima.

7) Torró de crocant:

Imatge
Aquest només el vaig provar una vegada, i no me'n recordo quin gust tenia xD Però bé, fa molt bona pinta. Si vols impressionar la família, amb aquest quedaràs com una reina, perquè és molt famós i sembla molt elegant.


Fins aquí el meu rànquing de torrons! N'hi ha un fotimer més, segur. Pràcticament pots trobar torrons de tot (també un altre molt estès és el "torró de músic", o el de "cointreau", que té licor i xocolata). Bon profit! :crispetes:
Estel l’ha editat per darrera vegada el dia: 19 nov. 2021, 16:50, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Això no és cap rànquing, però és que no solc menjar gaires tipus de torrons. Normalment el "Suchard" (tot i que sovint de marca blanca) perquè és el millor i punt, però de vegades també en compro algun de rovell d'ou o alguna cosa que fa bona pinta.

L'altre dia vaig comprar aquest:

Imatge
Fotògraf: Google Imatges

Torró de coco.
Marca: Bonpreu
Preu: 1,89€.

Sentència: Veieu que hi diu "qualitat suprema"*, oi? Doncs també hi hauria de dir "empalagositat suprema". Molt dolç, se'm va fer difícil de menjar i va durar dies fins que me'l vaig acabar (cosa insòlita per a un torró a casa meva). No el recomano.

* (com en tots els torrons encara que siguin una merda, no ens enganyem)

Continuarem informant en futures ocasions.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Jo sempre he sigut una persona de turrons i quan la doctora de la diabetis em va dir: se't han acabat per sempre els turrons la manolini NO LI VA FER PUTO CAS I SEGUEIX MENJANT-NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nomes posaré als que sento que mereixen ranquing, perque per exemple el suchard es un gust que tha de vindre de gust, es la cosaamb gust mes superficial que pots ficarte a la boca, pero es bo. Tambe m'enanten tot els que porten cacahuet i els posaria altissim de no ser perque ara podrien matarme XDDD Soc una desgraciada. I llavors tenim els que son TRENCADENTS, el blanc aquell i el que ha pujat la @Estel_volador, pero sento que tot i estar bonissims, es tanta la dificultat de menjarlos i el perill, que no mereixen que els hi doni posició.
Els de coco i tal no els he tastat.

POSICIÓ NUMERO DOS: YEMA TOSTADA


Amb aquest turró vaig descobrir el ASMR de petita. Jo sempe menjava a casa dels meus avis i el meu avi de merda sempre per aquetes dates es fotia un trosset. Pero ho feia com una tradicio, sempre el treia de la mateixa manera i el tallava de la mateixa manera i tot era sempre el mateix fins al ñomñom, una tradició que em relaxava veure i m'adormiscava. EN TOT CAS, no lhe posat en primera posició tot i possiblement ser el meu preferit perque EL GUST DEPEN MOLT LES PELES QUE ET DEIXIS. Com mes paguis, mes bo es, si pagues miseria, sera MISERIA. No he tastat dos torrons de yema de diferents marques que siguin semblants, i aixo li resta masses punts. Els per sobre dels 5 euros son una puta delicatessen, algun dia en comprare un de mes de 10 i morire en el nirvana.
Imatge

POSICIÓ NUMERO U: JIJONA


Amb aquets no fallarás mai. Mai de la vida. Compris d'on el compris semrpe será bo i tindra un gust similar o igual.Ja paguis 30 centims com 20 pavos. Es perfecte, es tobet, es greixós, es BONSSIM, no empalaga... Es simplement el turro ideal i sempre ve de gust un trosset (o tot sencer).
Imatge
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Jo només n'acostumo a menjar el dia de nadal i per reis, i para de comptar, però el meu rànking és curtet:

#2 El puto torró d'Alacant, o les seves variants sense denominació d'origen protegida
Imatge
Cada any que passa em costa més de mossegar, de petit era el meu #1, però ara ja m'he fet vell i les dents no dónen per tant

#1 El torró de Xixona
Imatge
O sigui sí, coincideixo amb la @manolini, és el millor, és una cosa que no es discuteix, és el torró per excel·lència, i compadeixo enormement la gent al·lèrgica a les ametlles.

Ni coco ni històries. El de rovell d'ou està bé però després d'un trosset ja quedo empalagat i no en vull més. El de xocolata entra, però perquè és menjar de criatures, què vols que et digui. I evidentment molt millor un torró de xocolata i ametlles i nous de debò que no un suchard, menció especial:
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Senronyes i seronyos, continuo amb el meu rànquing personal per establir quin és el puto millor torró del món. Bé, potser no és tan avariciós, però m'agrada parlar fent veure que sé de què va la vida i en realitat no controlo una merda. Mentida, de torrons controlo!

Doncs li vaig comentar a ma mare que feia un rànquing de torrons, perquè parlo amb ella cada dia i alguna cosa li he de contar i al dia següent em va enviar una foto dels torrons del Hacendaño i em va demanar quin volia tastar. És a dir, tinc una mama que no me la mereixo, de veres <3

Imatge

Vaig demanar-li el de Pistacho Hacendaño, que el seronyo peldanyos que fa el rànquing a instagram li havia donat mala puntuachionne. He corroborat que no té ni puta idea.

A mem, si el comparem amb el primer torró que vam tascar (Xocolata amb cacauets fregits amb mel) el de Pistacho és mil vegades superior amb diferència. Li dona mil voltes, és bo del cagar. La textura és prou bona perquè és com que té trossets i es fon a la boca. És com crema de pistatxo amb trossos de pistatxo i molt dolç i suculent.

A mi m'han comprat, la veritat, m'ha convençut a uns nivells que escapen a les paraules humanes. És a dir, per convèncer-vos que és boníssim us hauria de comprar un paquet a cadascú o bé contractar algú molt polite (un noi mono amb traje i cara d'innocent) perquè el mengés i després fes un rot molt gran en la vostra presència que us en deixés tastar l'aroma i la composició química. I no sé, jo si fos vosaltres, el compraria per no haver d'ensumar rots aliens. O per dir-me que no en tinc ni idea, tot és possible en aquesta vida.

Imatge
Xocolata amb llet, crema de pistatxo i trossos de pistatxo per elevar-te al cel dels torrons i no voler-ne sortir. És com estar al llit en hivern mentre eludeixes les teves responsabilitats.

Així doncs, el meu rànquing d'enguany és:
1. Torró de Pistatxo Hacendaño
2. Torró de Xocolata amb Cacauets fregits amb mel.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Hola.

Jo vos duc més droja.

Imatge

El torró de xocolata blanca amb llimona.

Imatge

Eh, és molt bo. El toc de llimona no és àcid sinó dolcet. En part, supòs, pels 59 grams de sucre per 100 grams que du.

Llavors... si no pensam amb l'autèntica bomba de rellotgeria que és això, la veritat és que m'ha agradat molt!

1. Xocolata blanca amb llimona.
2. Pistatxo (és bastant bo, eh... quasi tant com el de llimona)
...
3. Xocolata amb cacauets fregits amb mel (meh).
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Us pensàveu que aquesta setmana no hi hauria ressenya i que deixaria tranquil els vostres triglicèrids fins a Nadal? Doncs anàveu ben errats! En primícia i en exclusiva per a tadaima.cat: torró Cream.

Imatge

Primerament, parlem del nom amb sinceritat. Li han posat Cream perquè no podien posar-li Kinder Bueno, però tots sabem en veure la barreta de xocolata de la foto a què fa referència. Sí, és torró de puto Kinder. Et pots resistir a això? Ja us dic jo que no.

Sincerament, és molt bo. La xocolata té el seu punt exacte de dolçor, la crema també en la mesura justa: és molt dolça però no arriba a embafar. Ara, el que em va semblar més curiós és que té una capa molt prima de neula estil kinder, que és subtil però que li dona el punt exacte de textura cruixent que es mereix. En general, la imitació del Kinder està molt ben aconseguida, la meva felicitació més extrema.

Ara bé, la pregunta és: és més bo el torró d'Avelas que el de Pistatxo? Malauradament, tot i que la puntuachionne és molt semblant, dono la meva confiança al torró de Pistatxo per continuar encapçalant el rànquing una setmana més.


Rànquing:
1. Torró de Pistatxo Hacendaño
2. Torró de Cream (perquè no poden dir Kinder Bueno) Hacendaño
3. Torró de Llimona i Xocolata Blanca (no em va entusiasmar tant com al Minato, com podeu comprovar)
4. Torró de Xocolata amb Cacauets fregits amb mel.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Avui vull parlar-vos d'un fan favorite: el torró fort.

Imatge

En aquest cas, és la versió més barata que podeu trobar al mercadona. N'hi ha d'altres que són un poc més cares, però... aquesta ja hauria d'anar bé, no? És torró fort de tota la vida, no?

Doncs sincerament, crec que alguna cosa té que no acaba de ser tan bo com recordava. Les coses com són: si és més barat que els altres, alguna cosa deu tenir que no és tan bona. No sé si les ametlles en ser dels EUA són més xereques, o si la mel no és tan bona o jo què sé, però he trobat que no era tan bo com recordava.

No és dolent, eh? No m'entengueu malament. Però crec que potser el rang de preus dels torrons té, com a mínim, un poc de justificació. Que a veure, hi ha torrons que són super cars, i d'altres (com aquest) que són com massa barats. Potser un terme mig és el que toca.
  1. Xocolata blanca amb llimona.
  2. Pistatxo (és bastant bo, eh... quasi tant com el de llimona)
  3. Fort barater del mercadona
  4. Kinder bueno del mercadona
  5. Xocolata amb cacauets fregits amb mel (meh).
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Jo vinc a parlar del torró de xixona. És el meu preferit d'ençà que el vaig tastar per primera vegada però enguany estic investigant per trobar el millor torró de xixona del mercat. I bé, l'altre dia vaig gosar comprar-ne un de Torrons Vicenç, el torró torró o l'autèntic torró d'Agramunt. I he de dir que va valer la pena invertir aquells diners que m'haurien permès comprar tres o quatre torrons de marca blanca. Fins i tot el meu paladar de plebeu, acostumat a trobar el gust a les imitacions més vulgars ha pogut identificar la superioritat i excelència d'aquest torró. L'olor, el gust i fins i tot la textura han passat a ser referència immediata i criteri per establir un judici de qualitat envers els altres torrons de xixona del mercat.

Si encara no heu provat aquesta referència de la millor llaminadura de Nadal, no espereu a fer-ho. Aquesta publicació no està patrocinada per Torrons Vicenç malauradament per mi, sinó no seria aquí escrivint sinó menjant torró com si no hi hagués demà.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon