Queen's Quality

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Queen's Quality


Imatge

Nom: Queen's Quality
Autor/a: Kyousuke Motomi
Estat: En publicació des de 2015
Revista: Betsucomi
Gènere: Sobrenatural, escolar, shoujo


Argument: Queen's Quality desenvolupa la història publicada en el manga de QQ Sweeper per la mateixa autora just abans d'aquesta serialització. La Fumi Nishioka és una aprenent de sweeper, els encarregats de netejar les emocions negatives del cor dels humans, i treballa conjuntament amb el seu company de classe Kyuutarou Horikita i la seva família. Abans de conèixer aquesta família tan peculiar, era una noia normal i corrent, la típica protagonista de manga sense família ni casa que s'instal·la a la llar del noi de qui s'acaba enamorant.

El cas és que, al començar a treballar amb aquesta família descobreixen que la Fumi amaga un poder dorment dins seu, que tan pot ser bo com dolent, tot depèn de la capacitat de la nostra protagonista de controlar-lo... Una història plena d'aventura, amor i emocions que no us deixarà indeferents!

Imatge


Opinió personal: Doncs com totes les obres d'aquesta autora m'agrada molt. Ara fa una temporada que no l'he seguit, deuria arribar fins al volum 6 o 7. El que més m'agrada d'aquesta autora és la capacitat que té per indagar en les emocions i sentiments humans i com és capaç d'expressar-ho i transmetre-ho. El dibuix és molt net i maquíssim, té tocs del seu humor particular i força divertit i molt de drama romàntic que és el que busquem en aquesta mena d'històries. Si heu llegit Dengeki Daisy o teniu ganes d'un bon shoujo amb una mica de teca us el recomano.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon