Quanzhi Gaoshou (Donghua)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Imatge

The King's Avatar
全职高手
12 episodis
Emès del 7 d'abril al 16 de juny del 2017
Animat per G.CMay Animation & Film
Basat en una novel·la del mateix títol de Butterfly Blue
Acció, joc

Resum

Considerat un pioner i un jugador professional d'alt nivell en el joc online multijugador Glory, en Ye Xiu és conegut com el "Déu de la lluita" per les seves habilitats i contribucions al joc al cap dels anys. Però, quan és forçat a retirar-se de l'equip i deixar enrere la seva carrera com a jugador professional, troba feina a un cibercafè proper. Allà, quan Glory llança el seu desè servidor, s'endinsa al joc una vegada més amb un nou personatge anomenat "Lord Grim".

Els assoliments d'en Ye Xiu de seguida que el servidor obre atrauen immediatament l'atenció de molts jugadors, així com dels grans gremis, deixant-los capficats amb la identitat d'aquest jugador excepcional. Però, mentre ell posseeix deu anys d'experiència i un coneixement profund del joc, començar de nou sense un equip que ha canviat tant en els anys és un repte. Acompanyat de nous companys, en Ye Xiu està disposat a arribar al més alt de Glory.

(tret de MyAnimeList)

Opinió personal

Bé, he vist aquest anime xinès per la recomanació d'en @Lluis_Cat. No m'ha desagradat. Tampoc m'ha agradat molt, he de dir.

Anem per parts. És la primera vegada que mir un Donghua. Em pensava que mirar un anime xinès seria molt diferent, però crec que per molts de nosaltres no té per què ser gaire diferent. Sí, de japonès n'entenem alguna paraula i hi estam més acostumats a les síl·labes i demés. Però no he trobat que fos un canvi gens difícil, sentir un altre idioma. De fet, m'ha parescut curiós reconèixer alguns caràcters i fins i tot algunes paraules (els números són un pooooc semblants, i pareix que "segon" també es diu "pun"). Això sí, he trobat que feien servir molt llenguatge no verbal, he trobat que hi havia molts "mhmh", "hehe" i demés, un poc exagerats, no sé.

La història és... poca cosa. Sí, el que passa fora del joc té certa gràcia (tampoc gaire), però el que passa dins el joc... és bastant insubstancial. No sé, m'ha parescut un poc una idealització dels jugadors professionals i poca cosa més.

Els personatges també són estranys. És difícil empatitzar amb el protagonista perquè no saps què pensa mai. La resta de personatges de la colla són bastant secundaris. Llavors, hi ha un munt de personatges rivals i t'acabes fent un embolic de qui és qui. Quasi que els únics personatges amb els que pots passar un poc de gust són el boig del maó i el pro aquell que xerra tant. Però per això, perquè saps que un és un boig i perquè l'altre és un pesat. La resta de personatges... no tenen gaire cosa més.

Quant a l'animació, he trobat que la qualitat era molt bona, però abusen un poc del CGI. Que em pareix bé que el facin servir pels fons, però que animin amb CGI la gent asseguda davant un ordinador... es nota molt. O aquest pot de fideus...

Imatge

Fa un poc de mal a la vista.

M'ha passat una cosa semblant amb la música: he trobat que estava ben aconseguida, excepte els moments aquests còmics, que et tallen el rollo totalment. També he trobat que eren un poc exagerades, aquestes escenes còmiques.

Per acabar: què deu haver pagat McDonald's per sortir tant? Aquests xinesos comunistes són els més capitalistes de tots, al final :roll:

I llavors, què els passa amb els abrics dins les cases? És un costum de la Xina o què?

La cosa, que puc parèixer crític, però tampoc ha estat tan malament, només és que hi ha hagut coses que m'han cridat l'atenció i les volia comentar.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Te l'has mirat :)
Quina pena que no t'hagi agradat més però l'has valorat almenys. A mi m'agrada el que passa dins el joc però potser perquè m'agraden els reptes i les coses què fa no ho sé. La història trobo que la desenvolupen poc però són 12 capítols i com que ara ve una nova temporada, m'imagino que es veurà més. De fet, hi ha una OVA si te la vols mirar tot i que no li vaig parar gaire atenció.
A mi els personatges no em van costar, almenys tots els amics i amb qui es relaciona tot i que si que és cert que amb els rivals costa. Però crec que està relacionat amb la història que quan es desenvolupi més, també els personatges.
Sé que li vaig posar una nota massa alta però per alguna raó em va impressionar molt. Potser per ser el primer donghua🤷
Després em vaig llegir el manhua i també té la seva cosa. Potser la novel·la és més impressionant però idk

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Respon