Psycho-Pass, Sinners of the System

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Psycho-Pass, Sinners of the System


Imatge


Argument

Any 2112. L'inspectora Akane Tsunemori s'uneix a la Brigada de Seguretat Pública encarregada d'arrestar els delinqüents exponencials que tenen el seu Psycho-Pass molt elevat, segons el Sybil Sistem. Entre els seus companys d'equip, Shinya Kogami cerca venjar la mort del seu company pel maquiavèl·lic Shogo Makishima. Una vegada que aconsegueix el seu objectiu, Shinya Kogami es retira...

Aquí entren el joc les tres pel·lícules que conformen Sinners of the System. El Cas 1 (Tsumi to Bachi) segueix una missió realitzada pels inspectors Nobuchika Ginoza i Mika Shimotsuki. El Cas 2 (First Guardian) se centra en la recerca de Tomomi Masaoka i Teppei Sugo. Finalment, el Cas 3 (Onshuu no Kanata ni) se centra en el carismàtic executor Shinya Kogami.

És necessari haver vist la segona temporada per veure les pel·lis? Sí, perquè l'acció té lloc just després.


Cas 1, Tsuki to Bachi
Només he trobat aquesta amb subtítols (de moment) i he de dir que els subtítols no eren res de l'altre món. De fet, estaven tots escrits en majúscules, amb punts per tot en comptes de comes al principi (per sort després va deixar de passar, es notava que ho havien traduït entre dues persones), però la tipografia tota en majúscules continuava i era una puta merda.

A banda d'això, la pel·li força bé. Només dura una hora, és interessant i així coneixes un poc és la Shimotsuki que, sincerament, em continua caient com l'ojete :D Però el millor és el Ginoza, que cada episodi que passa està més sensual i més potentorro.

L'argument no va estar gens malament. Em va costar d'entendre perquè els subtítols eren una merda, però quan ho vaig pillar trobo que és força nais. La veritat és que poca cosa es pot dir d'una pel·li tan curta sense fer spoiler, però l'argument ens planteja un crim a un lloc concret i els nostres herois hi van per investigar i tal. Un bon cas, bons personatges secundaris, el Ginoza potentorro i everything nais.

Ara, dir-vos que no li he trobat cap relació amb l'anime d'abans (segona temporada) i que no sé si s'han de veure aquestes tres pel·lis abans de l'anime nou... Ja veurem què ens conten, espero amb ganes de treguin les dues que falten, ni que sigui a l'anglès (tot menys aquells subtítols de merda again).
Respon