Política de privacitat

Tadaima.cat ha desenvolupat l'Aplicació de Tadaima.cat com a aplicació gratuïta. Aquest SERVEI és proporcionat per Tadaima.cat sense cap cost i el seu ús previst és tal com es proporciona.

Aquesta pàgina s'utilitza per a informar als visitants de les nostres polítiques pel que fa a la recopilació, l'ús i la divulgació d'Informació Personal, si decideixen fer ús del nostre Servei.

Si escolliu fer ús del nostre Servei, esteu d'acord amb la recopilació i l'ús de la informació en relació a aquesta política. La Informació Personal que recopilem s'utilitza per a proveir i millorar el Servei. No farem servir ni compartirem la vostra informació amb ningú excepte com es descriu en aquesta Política de Privacitat.

Recopilació i ús de la informació

Per a obtenir una millor experiència, mentre feu servir el nostre Servei, podem demanar-vos que ens proporcioneu certa informació que us identifica personalment, incloent-hi, però no limitant-se a, la vostra adreça IP, l'identificador d'anuncis del dispositiu i el vostre correu electrònic. La informació que us demanem serà emmagatzemada per nosaltres i utilitzada com es descriu en aquesta política de privacitat.

L'aplicació fa servir serveis de proveïdors de tercers, que poden recopilar informació que us pugui identificar.

Enllaços a la política de privacitat dels proveïdors de serveis de tercers que utilitza aquesta aplicació:

Dades de registre

Us informem que quan feu servir el nostre Servei, en cas que hi hagi un error a l'aplicació, recopilem dades i informació (a través de productes de tercers) del vostre telèfon, anomenades Dades de Registre. Aquestes Dades de Registre poden incloure informació com ara l'adreça del Protocol d'Internet (IP) del vostre dispositiu, el nom del dispositiu, la versió del sistema operatiu, la configuració de l'aplicació mentre feu servir el nostre Servei, la data i l'hora del vostre ús del Servei, i altres estadístiques.

Galetes

Les galetes són fitxers amb una petita quantitat de dades que s'utilitzen normalment com a identificadors únics anònims. S'envien al vostre navegador per part dels llocs web que visiteu i s'emmagatzemen a la memòria interna del vostre dispositiu.

Aquest Servei no fa servir galetes explícitament. No obstant això, l'aplicació pot fer ús de codi i biblioteques de tercers que facin servir galetes per a recopilar informació i millorar els seus serveis. Teniu l'opció d'acceptar o rebutjar aquestes galetes i saber quan una galeta s'envia al vostre dispositiu. Si elegiu rebutjar les galetes, és possible que no pugueu fer ús d'algunes porcions d'aquest Servei.

Proveïdors de serveis

Podem fer ús de companyies o professionals de tercers pels següents motius:

Volem informar als usuaris d'aquest Servei que aquests tercers tenen accés a la vostra Informació Personal. La raó d'això és per a poder desenvolupar les tasques que els assignem. No obstant això, són obligats a no fer pública ni utilitzar la informació per a cap altre propòsit.

Seguretat

Valorem la vostra confiança en proporcionar-nos la vostra Informació Personal, per tant, ens esforcem a utilitzar mitjans acceptables comercialment per a protegir-la. Però recordeu que cap mètode de transmissió a través d'Internet, o cap mètode d'emmagatzematge electrònic, són 100% segurs i confiables, i no podem garantir-ne l'absoluta seguretat.

Enllaços a altres llocs

Aquest Servei pot contenir enllaços a altres llocs. Si feu clic en un enllaç a un tercer, se us dirigirà a aquell lloc. Tingueu en compte que aquests llocs externs no els operem nosaltres. Per tant, us recomanem fortament que reviseu la Política de Privacitat d'aquests llocs. No tenim control ni assumim cap responsabilitat del contingut, polítiques de privacitat o pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Privacitat dels infants

Aquests Serveis no són dirigits a ningú per sota de l'edat de 13 anys. No recopilem voluntàriament cap informació personal identificable d'infants per sota dels 13 anys. En cas que descobrim que un infant per sota de 13 anys ens ha proporcionat la seva informació personal, l'eliminarem immediatament dels nostres servidors. Si sou el pare, mare o tutor d'un infant i descobriu que el vostre infant ens ha proporcionat la seva informació personal, contacteu amb nosaltres per a poder efectuar les accions necessàries.

Canvis a aquesta Política de Privacitat

Podem actualitzar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Per tant, us recomanem que la reviseu periòdicament per si hi ha canvis. Us notificarem els canvis publicant la nova Política de Privadesa en aquesta pàgina. Els canvis seran efectius immediatament després de publicar-los en aquesta pàgina.

Contacte

Si teniu qüestions o suggeriments relatius a la nostra Política de Privacitat, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Data

Aquesta política de privacitat s'ha actualitzat per darrer cop el 18 de setembre del 2018.