Pokémon Negro

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
olidoliva23
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
L'oli sempre verge e
Entrades: 23
Membre des de: 29 ago. 2020, 19:57
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies rebudes: 4 cops

Doncs bé, he jugat la 5 generació de Pokémon i m'ha semblat brutal, així que escriuré sobre ella.
(avís spoilers)
Parlaré dels pokemons, de la història i dels personatges.
Pokémons; probablement sigui el seu apartat més fluix, m'agraden molt alguns, però es nota certa copia dels de kanto, això si, no entenc com hi ha gent que no li agrada un gelat...
Història; per primer cop en la saga se li dona una importància real a la història i ho fan bé, és atrapant, adictiva i a sobre et fa preguntar-te si realment ets el bo de la història.
Personatges; per a mi el millor del joc, comencem per cheren i bel, el cheren va evolucionant, al principi és un tio que vol ser fort, però s'acaba preguntat què és ser fort, en canvi la blanca es descuidada i persegueix el somni de sortir a l'aventura, però el seu pare l'intenta evitar.
Ara el team plasma (el millor del joc) N, que havia crescut amb pokemons maltractats, i va creure que els humans són dolents i voler separar-los i aconseguint l'ajuda del pokemon legendari, zekrom o reshiram i acabar lluitant contra tu, per perdre i tornar-se a aixecar tot i que el mon li havia posat tot en la seca contra.
Gechis, el líder real del team plasma, vol realitzar els plans de convertir-se en un déu i controlar el mon, la maldad en estado puro.El seu pla no depen d'una cosa tan aleatòria com pot ser un Pokémon legendari, ell ja ho te tot preparat, te coses més fortes, a més tots els seus pokemon tenen frustración, el que reflexa que per ell els pokemon no són més que eines
PD: La música és brutal, la de la bici, la de N, la de Gechis...
Que vagi bé!
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

La 5a gen de pokemon tambe es la meva preferida, i, per desgracia la que va ensenyar a Game Freak que la gent comprara abans un joc de merda amb una nova forma del charizard de merda que un joc amb una magnifica trama i un magnific disseny encara que els seus animalons no siguin tan macos.

Tothom parla malament dels seus dissenys pels inicials, la bossa d'escombraries i el gelat, pero ningu parla de grans dissenys com Haxorus, Braviary, Excadrill, Hydreigon, etc.

Aquesta generacio ens dona una pokedex per primer cop ANIMADA EN 2D, no se si enteneu la feina que aixo implica, amb 150 pokemons completament nous (normal que la majoria fotin fastic), i despres te altres detalls de bon gust com ara que les MT siguin d'us il·limitat o que les MO no siguin necessaries per avançar pero ajudin a crear dreceres, que et canvii la musica quan un lider envia el seu ultim pokemon o quan el teu esta a punt de caure, posar metges al mig de les masmorres, etc.

La historia tambe es la millor per diferencia. Els motius de l'equip dolent, dos rivals amb un magnific desenvolupament que saben ser amics sense necessitat de tenir condescendencia amb el/la jugador/a (no entenc perque no els agafen d'exemple a l'hora de fer rivals pels nous jocs), liders de gimnas que tenen mes pes en la historia a part d'un combat i una medalla, no com d'altres espada i escudo i el que per mi es el millor (spoiler del final):
Text amagat.
Que el guio esta pensat perque el climax de les 3 histories, es a dir la lliga, la del llegendari i la de l'equip malvat sigui el mateix. Que el combat final et permeti alçar-te amb el titol, fer caure als dolents i atrapar el llegendari, i a mi aixo em sembla de lo millor que ha fet la saga

Pero el millor de tota la gen es que les seves terceres edicions, blanco 2 y negro 2 no son la mateixa merda amb dos extres per fer-te tornar a passar per caixa com ha passat amb absolutament totes les altres gens, sino que son una sequela, amb una historia completament nova que continua on la vas deixar i un recorregut completament diferent. Pero en fi.... Ja he assumit que aixo no tornara a passar en tota la saga.

Si hagues de criticar alguna cosa d'aquesta gen es que es una mica lineal, pero tenint en compte que te un guio molt marcat puc perdonar-li.
Respon