Pokemon let's go pikachu/eevee

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Imatge

Game freak per fi ha anunciat el seu pokemon per switch, el titol del qual es "let's go pikachu" i "let's go eevee". No sabria dir-vos si es un remake de pokemon amarillo o un reboot de la saga.

Nintendo ha decidit provar coses noves amb les seves franquicies pero tornant als origens, com es el cas de breath of the wild, mario odissey, o fire emblem shadows of valentia. En el cas de pokemon tornarem a Kanto amb un bon rentat de cara, començant amb un pikachu o un eevee depenent de la versio i amb mecaniques noves, com ara el sistema de captura que sera com el de pokemon go, el poder veure els pokemon salvatges fora del combat a l'estil dragon quest, conectivitat amb pokemon go, un nou periferic que ens permet emportar-nos el nostre pokemon de passeig a la vida real, o la possibilitat d'un mode cooperatiu.

Aqui teniu el trailer:


Com el veieu vosaltres? A mi sincerament el sistema de captures no m'acaba de tirar i el fet que, pel que sembla, nomes posin els 150 primers pokemon em porta pel cami de l'amargura, pero a part d'aixo, el joc te bona pinta, i m'agrada pensar que te moltes mes sorpreses agradables preparades
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

El sistema de captures sincerament em fa molt fastig, al pokemon go dius bueno ja esta bé però en un joc gran de Pokémon doncs ho sento molt però no m'agrada gens ni mica, l'accessori en forma de Pokeball esta bé però 50$ per ell no els pagaré pas XDD. El mode cooperatiu es algo interessant però que a la vegada pot fer que el joc es torni massa fàcil ja que lluitar 2v1 és clarament una avantatge.
Graficament és espectacular, que et tornin a seguir els Pokémon que tens també m'encanta i que tinguin un tamany relacionat amb la mida del Pokémon també és molt sexy.
Però bueno ja han dit que aquest joc era per a ajudar als fans de Pokémon go que no han jugat a la saga principal a integrars-hi i al 2019 tindren 8a generació amb aquests gràfics tant espectaculars.
En conclusió vull una switch pel 16 de nobembre XD.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Ostres tu, interessant. A veure, no sé jo com anirà la cosa, però pareix interessant!

El que més em sorprèn és que ho combinin amb Pokémon Go. No deuen fer comptes que mori aviat xD
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Taiga
Porco Rosso
Porco Rosso
Crazy rainbow star
Entrades: 123
Membre des de: 31 oct. 2016, 10:58
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 41 cops

A mi el que no em convenç és el tema de pujar els pokemon del equip, ja que als pokemon salvatges no es poden debilitar, només es poden capturar. Llavors el meu dubte és: com enforteixes als teus pokemon? A menys que puguis lluitar infinites vegades contra els altres entrenadors, no sé com poden solucionar aquest tema.

El que sí he de dir és que gràficament es veu molt bonic, espero que el que treuran al 2019 sigui amb els mateixos gràfics :uki: :uki: :uki: :uki: :uki: :uki:
Imatge
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

Si lo de pujar de nivell jo he estat pensant que potser funciona com al pkm go però si és així sincerament em fa una mica de fastig també hi ha la possibilitat que al capturar pokemons dongui experiencia a tot l'equip
Imatge
Respon