Pokemon hackroms: Crystal Clear

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Porto uns quants dies jugant a aquest hackrom i us garanteixo que val la pena. Pokemon clear crystal es un hackrom creat per ShockSlayer i fet amb el pokemon cristal com a base, es a dir que funciona per a Gameboy Color i/o per emuladors d'aquesta.

Pokemon Crystal Clear ens porta a reviure les aventures de la 2a generacio amb Johto i Kanto amb una subtil diferencia: Tan bon punt reps el teu primer pokemon ets lliure d'anar on vulguis. Pots començar des de la ciutat que vulguis sigui de johto o kanto. I no et preocupis si comences en una illa o en un punt molt avançat del joc, ja que no necessites MOs per anar d'un lloc a l'altre i els entrenadors variaran el seu nivell depenent del numero de medalles que tinguis, incloent els liders de gimnas. Si, ho heu entes be, si us dona la gana podeu anar a lluitar contra el p*to Gary Oak nomes de començar el joc, i no tindra besties que us apallissin sino que tindra pokemons a la vostra altura. I no us preocupeu si creieu que la kanto dels originals esta completament buida, en aquesta hi ha moltes coses a fer.

Els pokemons amb els que pots començar son els inicials de totes les generacions mes alguns d'extres com els bebes, en Pikachu, en Growlithe i uns quants mes. I aixo no es el millor, sino que a mes el pokemon en questio et vindra amb dos atacs que s'aprenen per criança aixi per la cara. Va ser una sorpresa agradable veure com el meu totodile venia amb triturar i avalancha de serie.

En tenir com a base el pokemon cristal, els algoritmes de combat i les MTs seran les mateixes que a la 2a generacio (que per cert, podras comprar les vegades que vulguis, i si no en fas prou hi ha tutors de moviments completament gratuits que ensenyen les MT de la 1a gen), els pokemons que podreu aconseguir es limiten als 251 dels originals i els podreu atrapar tots en un mateix joc. Pels bitxos que evolucionen per intercanvi no us preocupeu que ja hi ha un personatge que te'ls evoluciona, aixi que ja sabeu que significa aixo..... GOD ALAKAZAM IS BACK BITCHES!!!!!!

A mes te un editor de personatge que es una mica mierder, que nomes et deixa triar entre varis personatges ja predetermitats i el color, pero que voleu fer-hi? Es un joc de 8 bits, ja es molt que el tingui.

I poca cosa mes em queda per afegir. No se si puc afegir links de descarrega, aixi que us dire que el meu me l'he baixat de la pagina GBAhacks. Tot i que no es la versio mes actualitzada, aquesta funciona molt be. Si voleu la mes actualitzada he sentit que la podeu demanar en el grup de discord oficial. Pero en fi, si creieu que la 2a generacio es lo millor que ha fet i que fara pokemon aquest hackrom mereix una oportunitat.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

El lloc oficial de l'autor on hi ha el link a discord és aquest: https://shockslayer.com/
Sembla que hi va haver força drama perquè l'autor es va posar paranoic i va esborrar els links de tot arreu per por que nintendo el denunciés i tal.
Respon