Pokemon Escarlata i Purpura

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Imatge Imatge 9a generacio de pokemon confirmada per a finals d'aquest any, aquest cop situada a....




Españita? els molins, el quadre de la sevillana, el tros de mapa que es veu, el nom dels inicials, la plaça que em recorda a la plaza mayor de madrid, una mansio que sembla treta de Marbella, etc. Tot apunta a que la propera aventura tindra lloc a PokeSpain (Game Freak, compte amb els temes que treus en la historia d'aquest joc perque aixo es pot tornar personal).

I que m'ha semblat el primer trailer? Doncs.... Es el primer cop que en veure una nova generacio anunciada se'm talla el rollo. Ja no es nomes que els inicials siguin horribles, la qual cosa te un pase, es que el joc en si es veu horrible. Les textures dels pokemons es veuran millor que mai pero les dels escenaris i la distancia de dibuixat es veuen pitjor que en els del legends Arceus. Mireu aquests arbres, aquesta herba, aquestes muntanyes, com salten els FPS... M'agrada especialment el minut 1:23 del trailer, mireu be aquella illa.

I aqui esta el problema principal, Game Freak s'esta arriscant amb un mon completament obert quan legends Arceus ens ha demostrat que ja tenen problemes fent mons semioberts, la qual cosa es l'equivalent a intentar fer una derivada sense saber multiplicar. El que realment necessita aquest joc es mes temps al forn, minim fins a 2024, pero com que pokemon imprimeix bitllets la junta directiva no pot passar una campanya de nadal sense els milions en ventes que els hi donaran.

No se que en penseu vosaltres pero jo estic bastant cagat amb aquest joc (a qui pretenc enganyar? acabara caiguent igualment....)

Btw.... inicials:
Text amagat.
Imatge

Si em pregunteu quin triaria..... Que voleu que us hi digui? Els 3 son horribles pero.... L'anec; el seu tupe sera horrible pero segueixo creient que els d'aigua son objectivament superiors. I tampoc es que tingui gaire competencia, el de foc sembla la disfressa d'en Barney el dinosaure despres d'un carnaval i quan he llegit que el de planta es deia gatito m'he pensat que era una broma.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Uep!

Doncs amb el meme de que és Pokemon Españita he volgut mirar el vídeo.

Una vegada superat el cringe inicial que des de l'altra punta del món vulguin fer servir coses més o manco nostres (que poden fer-ho bé, o no tant bé ("Brazo Derecha de Gigante", a Bleach, entre moltes altres cagadetes (tantes com nosaltres faríem si féssim coses japojapo, a veure si m'enteneu (trob que fa falta obrir un joc de parèntesis més))))... m'he quedat igual de pedra...

Imatge

Coses curioses que he vist (que segur que ha vist tot twitter ja, però jo no el faig servir):

Imatge
L'única part d'Espanya que està tapada és Catalunya, LOL (i un poc Galícia, i les Canàries (però les Canàries ja hi estan acostumades).

Imatge
A part de tot el que dius que hi has trobat, m'estranya que no parlis d'aquesta evidentíssima referència a la Sagrada Família, no?

Imatge

I... sí. La qualitat gràfica del joc és molt finals dels 90, principis dels 2000. És clar que es poden fer jocs low-poly o el que vulguis, però hauria de quedar molt millor. També és cert que ningú comprarà jocs de Pokémon pels gràfics. Però vaja, que diuen que no és una versió final, probablement la cosa millorarà un poc, però no crec que millori prou.

I sí, els noms dels inicials fan bastant de cringe: Sprigatito, Fuecoco i Quaxly. Els dos primers són bastant fàcils de relacionar amb paraules en castellà (perquè clar, Espanya = castellà); el darrer deu venir del "quac" que fan els ànecs. Tots tres em pareixen sidosos, sobretot el primer. Potser en Josuke Quaxly (pel tupé!) també és el que em fa un poc més de gràcia.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs a mi el que m'ha agradat més del tràiler ha estat el policia. Estava guacho el senyor, potser és per l'uniforme. Podria aportar més amb el meu missatge? Doncs vinga, ho faré:

Avatar de l’usuari
Xail
Porco Rosso
Porco Rosso
( っ'-')っ ~ ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Entrades: 354
Membre des de: 05 feb. 2020, 13:44
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 356 cops
Gràcies rebudes: 288 cops

:pandaawwshakezoom: :pandaawwshakezoom: :pandaawwshakezoom:

Doncs jo estic molt content, a veure, sí que és veritat que prefereixo que tardin més en llençar els jocs i estiguin més ben fets, però bueno, amb el d'Arceus de moment estic content, suposo que en mantindran els gràfics, que per mi ja estan bé la veritat.
Em preocupa més l'apartat història, mapes, etc. Que ara la meva por és que com fan uns gràfics "més currats", doncs al final la cosa es quedi en un parell de ciutats i ja està, però bé de moment encara és molt d'hora per parlar això, ja anirem veient com pinta poc a poc.

Que sigui una regió basada a Espanya em fa il·lusió la veritat, em fa molta gràcia anar veient totes les referencies que hi posin.
Per cert a veure si obren un Pokémon Center aquí com van fer a Londres o París :pandapeeking1: .

Els Inicials de moment m'agraden els tres, sí que hi ha hagut cops que m'han agradat molt més, però després al veure les evolucions em van decepcionar molt. A veure si aquest cop almenys es salva un, si us plau que no els humanitzin tots!! XD

En general de moment estic content, però sense esperar gran cosa, que si no després em decepciono, però segur que el compro XD

UkiHana ha escrit: 28 feb. 2022, 13:37
HAHAHAHA jo es el primer que vaig pensar, semba que tindrem molts memes durant un temps :xD: :xD:
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops



EM PIXO AMB ELS MEMES JODEEEEEEEEER

TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Com que no em passo cap joc de pokimon des del negre en què tenia els hacks activats i travessava parets per anar més de pressa i robava pokemons als entrenadors que em trobava pel carrer, evidentment no me'l compraré (i em costa d'entendre els fans eterns que ho feu any rere any). Estic d'acord que el mario sunshine tenia més bons gràfics, però si la gent ho paga, seria pecat no vendre-ho.
M'han dit que en fuecoco (que evidentment és el millor inicial), en francès es diu Chochodile. O sigui, ja tenim en Totodile i en Chochodile, prepareu-vos pel joc de l'any que ve que ja sabeu cap on tira la trajectòria.
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

i
i
i

Sprigatito t'estimo moltíssim












(ups aquesta se m'ha colat tot i que a mi en realitat tampoc em sembla malament que els mini bitxos es converteixin en furros hipersexualitzats)
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Jo estic living amb els memes, segurament el joc estarà ple de flamenques, toros i poc més però les rises que ens farem tots aquests mesos abans de que surti no ens ho treu ningú.





Imatge



Un clássic que no pot faltar

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Aquesta secció de comentaris... M'encanta tadaima 😂😂😂
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Jo des del salt a Switch no compro res, bàsicament perquè no la tinc però pel que acabo veient al final ni tan sols em perdo la gran cosa.

El que sí faig és tenir en compte el món dels fanrom. Vaig començar a jugar al Pokémon Iberia i a part de que era la risa estava molt ben dissenyat i encara l'estic acabant.

No sé, molt bo hauria de ser per retornar el meu interès en els jocs oficials.
Respon