[Podcast] Oye Polo

Respon
Avatar de l’usuari
Akime
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 34
Membre des de: 28 abr. 2021, 18:04
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 33 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Imatge

Any: Setembre 2020 - en emissió
Gènere: Comèdia, nostàlgia dosmilera, feminisme
Plataforma: Spotify
Duració: Una hora aproximadament
Idioma: Català

Descripció


L'Ana Polo i la Maria Rovira (Oye Sherman) són les dues presentadores d'aquest podcast. En cada capítol expliquen anècdotes personals, comenten temes de la cultura pop i analitzen algun producte cultural amb mirada feminista i molt d'humor. Els episodis sempre tenen la mateixa estructura: repàs de comentaris del programa anterior, comentari d'allò més destacat de la setmana de les dues presentadores, comentari d'algun producte cultural i premis Bertin. Tot això amb molt d'humor i referències constants a altres qüestions. Alguns dels temes recurrents del programa són l'amor per Kan Kilis, l'odi per Rosa dels Vents i la competició xirimoia versus caqui.

Opinió personal


Em sembla una fantasia de programa. Al principi em va costar una mica, perquè normalment escolto podcasts una mica més densos i aquest és molt distès, però una vegada ets dins la roda ja no pots parar d'escoltar-les. Tenen un munt de bromes internes que les fan molt divertides i es nota que són molt amigues, cosa que atrau moltíssim.

Va en la tònica d'Estirando el chicle, Deforme Semanal, Dulces y Saladas y tots aquests podcasts feministes que han agafat volada últimament, així que si us agrada aquest estil, us el recomano moltíssim!
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

No el coneixia i d'ençà que vaig llegir aquest post on en parlaves l'he anat escoltant. La veritat és que m'hi he enganxat força, m'agrada molt quan la Maria porta arguments d'animes antics com Georgie o Candy Candy. L'altre dia va parlar de Lady Oscar i va prometre properament Utena, estic força intrigada per saber com en parlarà, si aprofundeix una mica pot ser ben interessant.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon