Pikmin Bloom

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Pikmin Bloom


Imatge

Fitxa tècnica


Any: 2021
Gènere: Realitat augmentada, joc basat en la ubicació
Desenvolupador: Niantic
Plataforma: Android, iOS
Preu: Gratuït (contingut opcional de pagament)

Descripció


Pikmin Bloom és el darrer joc de Niantic en col·laboració amb Nintendo. Si heu jugat al Pokémon Go, segur que ja enteneu per on va la cosa. Es tracta de sortir al carrer i caminar per tal de trobar pikmins, uns petits éssers planta que s'alimenten a base de nèctar de flors i després produeixen flors ells mateixos.
Quan camines, trobes llavors de pikmin, que pots plantar en testos. Les llavors germinen amb els passos. Per exemple, un pikmin vermell, groc o blau germina quan has fet 1000 passos, un de rosa amb 3000 passos, un de blanc amb 5000 passsos, i pikmins especials amb 10000 passos.
A banda d'això, hi ha expedicions que apareixen al mapa. Per exemple, pots anar a recollir una fruita a una certa distància, per la qual cosa cal que enviïs una expedició de pikmins que la carregaran fins on siguis, i els costarà un temps determinat. Amb aquella fruita obtens nèctar que serveix per a alimentar els pikmins (tranquils, si no en teniu no es moren, no són tamagotchis xD). Quan s'alimenten de nèctar, floreixen i pots recol·lectar-ne els pètals, que després serveixen per a escampar floretes pel mapa i donen bones a l'hora de germinar nous pikmins o fer florir unes flors gegants que hi ha al mapa, entre altres. I a partir d'aquí, doncs anar tenint més i més pikmins i mirar d'alimentar-los perquè siguin plantetes felices.

Imatge

Opinió personal


Com a resum: He durat més que amb el Pokémon Go xD
Realment trobo que està bé, els pikmins són molt cuquis i la mecànica d'anar-los fent néixer caminant m'agrada perquè et motiva una mica a sortir de casa. També fa certa gràcia que estiguin "enllaçats" al lloc on els vas trobar i que fins i tot quan n'has tingut cura un temps hi tornin per a recollir un col·leccionable.
El que menys m'agrada és que els contenidors de pètals són massa petits, els tinc constantment plens i sento que estic "malgastant" el nèctar que recullo. De moment tampoc no he acabat d'entendre els reptes de destruir bolets, ni tampoc les flors gegants.
En general, està bé per sentir que estàs fent alguna cosa extra si surts a caminar. Però bé... estic al nivell 20 i suposo que encara em falta descobrir més coses.

Tràiler




I vosaltres, hi heu jugat? Què en penseu?

Imatge
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon