Petits herois

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

"

Petits herois

(Chiisana Eiyuu: Kani to Tamago to Toumei Ningen, Modest Heroes)

ちいさな英雄-カニとタマゴと透明人間



Imatge


Gènere: Acció, Aventura, Drama, Fantasia
Estudi: Studio Ponoc
Director: Yoshiyuki Momose, Akihiko Yamashita, Hiromasa Yonebayashi
Any d'estrena: 2018
Durada: 54 min

Argument


""Petits herois"" és un conjunt de tres curts de Studio Ponoc que narren les històries de petits herois:
""En Kanini i la Kanino"" (de Hiromasa Yonebayaashi) narra les aventures de dos crancs germans.
""L'ou samurai"" (de Yoshiyuki Momose) narra el drama humà d'una mare i el seu fill.
""L'home invisible"" (d'Akihiko Yamashita) se centra en les dificultats d'un home invisible i solitari.

Opinió personal

Text amagat.
Ja feia temps que volia mirar aquesta pel·lícula, així que m'hi he animat quan he descobert que la teníem en català. :)
L'estètica del primer curt m'ha agradat molt. A En Kanini i la Kanino, les ales de les libèl·lules eren precioses i l'animació del riu i de la pluja se'm feia força real i bonica.
He patit una mica amb aquests cranquets antropomòrfics. Quan el pare desapareix, ja he donat per fet que no el trobarien i que se l'hauria menjat algun peix. També pensava que la mare i la resta dels germans que es veien al principi s'havien mort, perquè no apareixien enlloc. Vaja, tot una mica com amb el Nemo xD. Però no, quina alegria que al final el pare era viu i la mare només havia anat a tindre els fills (ous?) a la superfície. Els germans suposo que eren més grans que en Kanini i la Kanino i que havien marxat de casa com fan ells dos al final del curt. Ha estat molt bonic tot. :) Excepte el peixot aquell, que fa força por i et clava un bon ensurt. xD

El segon curt és una mica dur. Ha de ser dificilíssim viure amb una al·lèrgia alimentària com el nen, però es nota que la seva mare s'esforça moltíssim per ell. No sé si deu cosa del Japó, però que hagi estat a punt de quedar-se sense anar a l'excursió per l'al·lèrgia m'ha semblat força cruel. Sort que sembla que al final sí que hi ha pogut anar. :) Tinc la impressió que en aquest curt el que volien transmetre és que el fet que tingui una al·lèrgia tan greu, no impedeix que sigui un nen completament normal i sa. Sobretot a la prova d'educació física, en què és un dels que dura més, m'ha semblat que volien mostrar això. A part del gran esforç de la mare, que realment és molt bonic.

L'últim curt és ben enigmàtic. Per què és invisible aquell home? Per què sura per l'aire? Per què ningú li veu la roba? Sembla que es torna invisible si la porta posada, perquè si no, almenys veurien la roba flotant per l'aire i sabrien que hi ha algú. Et quedés amb les ganes de voler saber què li passa al final. Segueix invisible i sol per la resta de la seva vida? Que trist :consol:
I si no el pot veure ningú, com és que treballa a un concessionari? Potser és un fantasma, i allà hi treballava quan encara era viu. :scratch:
L'escena en què surt volant per l'aire és una mica angoixant, si no hagués aconseguit agafar-se al globus, hauria continuat volant per sempre més?
Respon