Paradise Kiss

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Ahir vespre vaig acabar Paradise Kiss i necessit comentar-la amb algú perquè m’ha deixat molt crazy.

Pels que no l’heu vist, Paradisse Kiss és un shojo que tracta la vida de la Yukari, una noia que no té cap somni a la vida i que es mata a estudiar pels exàmens d’ingrés a la Universitat perquè és el que li demanen els pares que faci. Fins que un dia, mentre va pel carrer, la intercepten uns estudiants de moda i li demanen que la Yukari sigui la seva model. La noia s’hi oposa fortament perquè ha d’estudiar, però lentament els anirà coneixent i se n’adonarà de la passió que posen en crear roba i voldrà tenir també un somni: convertir-se en model professional tot i l’oposició de la seva mare.

Doncs bé, l’anime està bastant bé, té 12 capítols i es veu ràpid, la música és bona però els seiyuus no són res de l’altre món (excepte el Miki Shinichiro, ell sempre està bé faci el que faci <3 ). Està bé perquè és curteta i bé, és de l’autora de Nana i l’esquema és un poc el mateix: no és que passin grans coses però t’enganxa amb els personatges. En el cas de Paradise Kiss no n’hi ha tants com a Nana però de totes maneres els acabes agafant molt de carinyo a tots, per això us la recomano: curta, personatges xulos i enganxa.

La prota a mi no em va acabar de fer gaire, però bé, això ja són gustos personals. El que em va deixar molt pillada va ser el final, així que el comentaré en spoiler per si algú l’ha vist i ho vol comentar:

Text amagat.
A veure, l’anime a mi se’n va fotre als darrers 5 minuts, però no. M’explico: a mi el George no m’agradava xDDD El trobava possessiu i molt tancat. Sempre critica la Yukari perquè ella no li conta les coses, però ell al final acaba fent el mateix, desapareix sense dir res i es comporta com un nen petit que va de madur per la vida donant lliçons als altres. La veritat és que no m’agrada gens, ni tan sols pareix enamorat de la Yukari!!

I bé, al final (us el recordo per si de cas) la Yukari s’acomiada del Geoge que se’n va a França a estudiar i ella suspèn l’examen d’accés a la Universitat i acaba fent de model professional. I al final de tot, surt ella super estúpida i creguda i et diu que han passat 10 anys i que es casa amb un altre que no és el George.

I tu dius.... aleshores de què cony ha anat aquest anime? M’has estat contant durant 11 putos capítols la relació estranya i turmentosa d’aquests dos per acabar-ho així? I aquí ve l’spoiler més gran, i és que resulta que he llegit que, amb qui es casa, és amb el que anava amb ell a classe (no recordo el nom per variar) que a ella li agradava tant i que era amic de la infància de la Miwako i de l’Arashi. Que a veure, a mi m’agradava molt més que el George, però em vaig sentir un poc… estafada.

Una altra cosa que no vaig entendre és que l’Arashi es posa molt gelós quan la Miwako li envia un missatge a l’altre pavo i ella després li diu que no ho tornarà a fer, i l’Arashi li diu que el noi (no recordo el puto nom joder) era bona persona, que ell mai l’hauria violat. I tu dius… hola? I tu sí? A què ve aquesta referència tan gratuïta i sense explicar? Què collons passa aquí?



Espero que us animeu a veure-la i, si algú l'ha vist, que la vulgui comentar xDDD
Respon