Organitzacions al món del anime

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 315
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops

Fa temps que no feia un post contundent i he pensat que si anava a fer un, que dones suc i que aportes realment al fòrum (coses que té el no estar molts dies pendent). Així que he decidit obrir un post per plantejar un tema que crec que es interesant i que cadascú podrà donar la seva opinió. Us vinc a plantejar que ens deixem la ploma parlant de les organitzacions que més ens han agradat o marcat del món de l’anime (extensible, si ens ho permeten, a nivell de manga). No cal que siguin organitzacions criminals o antagonistes (tot i que la majoria o poden ser), sinó que també poden entrar organitzacions benefactores. Dit això obro foc amb les meves propostes inicials.
AKATSUKI (Alba)

Imatge
Descripció
(Ja havia de sortir el fanboy de Naruto) Akatsuki es possiblement l’organització més coneguda del manga i del anime en els últims 10 anys (sense exagerar). Aquesta organització va aparèixer al manga i l’anime partint de una posició quasi anecdòtica a Naruto. No va ser fins al salt temporal encarnat amb el pas a Shippuden que aquesta organització es va convertir en l’antagonista principal de la sèrie.
Son diverses les raons que han contribuït al seu notabilíssim èxit entre la comunitat otaku més enllà del seu anime. Akatsuki va saber ser una organització que tot i mantenir una aparença misteriosa i gairebé mística (la música vinculada a ella a Shippuden es sublim) que a la vegada també era perfectament identificable: encarnats molt encertadament amb la seva vestimenta, que es encara un cosplay molt comú en els múltiples salons japonesos, nacionals i internacionals. Els membres solen portar una llarga capa de color negre, interior vermell i coll llarg per cobrir-los el rostre, decorada amb uns núvols de color vermell. Tots els membres utilitzen esmalt d'ungles de color morat, negre, vermell, taronja o verd en les ungles de les mans i dels peus, i poden utilitzar un barret de palla cònic amb tires de tela cobrint-los el rostre. Els barrets poden ser utilitzats per moure's entre una multitud sense ser notats, o quan el clima requereix el seu ús. Alguns membres solen utilitzar els seus protectors de llogarets ratllats en el mitjà per mostrar que ja han trencat tot vincle amb els seus llogarets d'origen.
Un altre de les raons darrere del èxit d’Akatsuki te molt a veure amb la seva historia i integrants. Akatsuki es una organització molt petita però extremadament poderosa, contant entre les seves files amb una desena dels shinobi criminals més poderosos de la sèrie (rang S segons el llibre Bingo). Degut a les seves habilitats i poder es tenia un ordre de matar-los sense miraments. Cada membre d’Akatusi contava amb un anell que no es un element precisament de decoració, ja que aquests parteixen d’un simbolisme encarnat amb les nous bèsties mitològiques del folklore japonès que a continuació us detallo.

青龍 - せいりゅう,Seiryū - drac verd/blau
白虎 - びゃっこ, Byakko - Tigre blanc
朱雀 - すざく, Suzaku - Fènix
玄武 - げんぶ, Genbu - Tortuga negra
空陳 - くうちん, Kuchin -
南斗 - なんじゅ, Nanju - Estrella del sud
北斗 - ほくと, Hokuto - Estrella del nord
三台 - さんたい, Santai - Els 3 nivells
玉女 - ぎょくにょ, Gyokunyō - La Verge

Imatge
Historia
Text amagat.
Va aparèixer per primera vegada en la Tercera Gran Guerra Ninja, que consistia en un grup de ninja del Llogaret Ocult de la Pluja liderats per Yahiko en la cerca de la pau del seu propi poble a causa que el seu llogaret era un camp de batalla a causa d'estar entre tres de les principals nacions ninjas. Yahiko el fundador va dir que ell i la resta de les accions de la seva organització estaven destinades únicament per ajudar a Nagato i aconseguir la pau mundial, encara que Konan va al·legar que era el seu carisma el que manté unit al grup. Segons Tobi, ell va ser qui va insistir a Yahiko de formar Akatsuki.
Durant els primers dies de Akatsuki van guanyar una gran fama i reconeixement en Amegakure fent que Hanzo, el líder del Llogaret Ocult de la Pluja cregués que intentarien enderrocar el seu govern, és per això que els van enganyar sobre unir-se per formar un tracte de pau entre Sunagakure, Konohagakure i Iwagakure.
No obstant això el dia de la reunió, Hanzo, amb l'ajuda de diversos ANBU d'Arrel i Danzo Shimura van segrestar a Konan i la van utilitzar com a ostatge amenaçat sobre matar-la si Yahiko no moria, sent el detonant de la seva mort mitjançant la kunai de Nagato. A causa de la mort del seu amic, la fúria de Nagato es va despertar invocant a l'Estàtua Gedo, amb la intenció de venjar la mort del seu amic. Des d'aquest moment Nagato va ser considerat com el nou líder de Akatsuki provocant una Guerra Civil on Hanzo seria assassinat obtenint el control de Amegakure. A causa de la situació que presenciava actualment el món ninja, Akatsuki es va convertir en un grup de mercenaris de lloguer i Nagato va començar a ser manipulat pel supòsit Madara, actuant com el nou líder darrere de les ombres.
En temps de pau la major part dels llogarets ninjas en lloc d'augmentar el seu propi armament, van emprar a Akatsuki per lluitar en les guerres, espiar o dur a terme assassinats. Segons el Raikage totes els principals llogarets ninjas a excepció de Kumogakure van utilitzar a aquesta organització, a més al·lego que la Akatsuki va ser fundada en Kirigakure, tal vegada perquè el supòsit Madara tenia en aquest moment al Quart Mizukage controlat amb el seu Sharingan. Però després d'un temps Akatsuki va començar a capturar a les Bèsties amb Cua. En començar amb la captura dels bijus, van començar a segellar-los amb el jutsu "Tècnica de segellat: Segell Complet de Nou Dracs Il·lusoris" per així poder contenir-los dins d'una estàtua geganta invocada pel supòsit capdavanter Pain coneguda com la "Estàtua Demoníaca del Camí Exterior", tots els membres del grup es comuniquen i activen la tècnica a través del Gentoshin no Jutsu. A pesar que al principi no van tenir molta mobilitat sinó en la Part II diversos esdeveniments van succeir. Sasori i Orochimaru es van convertir en socis formant un bon equip. Kakuzu és un dels membres més antics ja que ha tingut un increïble quantitat de companys però van ser assassinats per est en els seus atac de ràbia, és per això que se li va ser escollit a Hidan com el seu nou soci ja que no podia matar-ho. Itachi després d'haver aniquilat a tot el seu clan i anar-se de Konoha es va unir a aquesta organització per poder saber dels seus plans. Quan es va tornar part d'aquesta societat, Orochimaru intenta llevar-li el seu cos però va fallar fent que aquest sortís de Akatsuki. Més tard Deidara és contractat com a nou integrant per substituir a Orochimaru però com l'antic membre es va portar l'anell resulta que Deidara no podrà substituir a aquest com a soci. En aquest moment ja Akatsuki havia capturat a dues bèsties amb cues: Cavall Dofí de Cinc Cues i Escarabat de Set Cues.
La primera vegada que es va saber de Akatsuki va ser quan un grup de l'organització format per Itachi i Kisame van intentar capturar a Naruto, a causa d'això Jiraiya en el seu viatge li va informar als llogarets sobre el que sabia. Malgrat això en la Part II, el Shukaku d'Una Cua va ser atrapat per Deidara després d'infiltrar-se en Sunagakure, d'aquesta mateixa forma els bijuus anaven sent atrapats a poc a poc. Però en els seus intents d'obtenir el poder d'aquests animals va ocasionar que diversos membres de l'organització morissin fins al punt que quedessin molt pocs. Després de la mort de Itachi Uchiha, Sasuke i el seu equip Taka es tornen part de Akatsuki a canvi d'obtenir un bijuu. Encara que la majoria dels membres van morir gràcies als sacrificis dels seus antics socis, van poder obtenir a set bijuus, faltant simplement el Bou de Vuit Cues i la Guineu de Nou Cues. Durant la Reunió dels Kages Tobi s'acte-va proclamar com Madara Uchiha (sent mentida) i la ment mestra darrere del seu principal objectiu el qual és re-unificar als 9 bijuus per portar retornada a la Bèstia de Deu Cues i que així el supòsit Madara es converteixi en el seu nou contenidor, sent Jinchuriki de la bèstia; el podrà llançar el seu Tsukuyumi Etern i així dominar a tota la humanitat. Però com els Kages es van refusar a donar-los els jinchurikis restants, l'organització, declara la Quarta Guerra Mundial Shinobi. Més tard en el seu cau Kabuto forma una associació amb Tobi on est reviuria als antics membres morts a canvi de Sasuke Uchiha.
Més tard Tobi va aconseguir apoderar-se del cadàver de Nagato per aconseguir el Rinengan després d'haver matat a la ex-Akatsuki Konan. En el cau del capdavanter, Akatsuki té actualment una cambra plena d'un exèrcit de cent mil zetsu que planeja utilitzar com a força militar per a la propera guerra, els quals van ser creats amb el chakra de les Bèsties amb Cua, però a causa d'això li retardés el seu pla de reviure al Deu Cues. Després que Kabuto no va aconseguir capturar als jinchurikis restants, va atrapar a Yamato i ho va utilitzar per fer que l'exèrcit de Zetsu es tornés més fort. Gràcies a Kabuto, Akatsuki arriba a tenir una millor força militar ja que va reviure als antics membres de Akatsuki, els jinchurikis i Kages anteriors, a més dels ninjas més famosos i reconeguts en els seus llogarets
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Va, aprofitare el post per posar la meva favorita i de pas fer una mica de fanboy spam de Hunter x Hunter :lol: :lol:

Gen'ei Ryodan (Brigada Fantasma)

Imatge


Descripció

Gen'ei Ryodan mes coneguda com Aranya(Spider), es la organitzacio antagonista (la contrapart de l'Associació de Caçadors) per excelencia del mon Hunter x Hunter. Es dedica principalment a fer encarrecs com a asesins o lladres per grans sumes de diners i a fer de policia militar a "Ciutat Meteoro", ciutat on es va originar el grup i on han nascut la majoria de membres.

Per ser membre del Genèi Ryodan cal asesinar a un dels seus membres o be si hi ha una vacant el lider fa l'invitacio al posible nou membre.

Membres:
Cada membre representa un pota d'una aranya i porta un tatuatge amb el seu numero sobreimpres sobre una aranya de 12 potes. Comptant al lider Chrollo Lucifer fa un total de 13 membres (encara no es coneixen tots els membres actuals).
Imatge
Imatge

Historia:
Text amagat.
Apareix per primera vegada un membre durant l'examen per a Caçador i posteriorment son els princials antagonistes al arc de Yorkshin i desde llavors son recurents.
Entre els seus crims hi ha la massacre del clan Kurta, la família de Kurapika, als que van assassinar per prendre els seus ulls escarlata.

Imatge

PD: Els meus favorits son Hisoka (fins hi tot per sobre de Gon pero no de Killua) i Chrollo Lucifer, la seva batalla va ser el sumum.
Imatge
Respon