Ore Monogatari!!

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Ore Monogatari!!



Imatge


La meva història d'amor!!
俺物語!!
24 episodis
Emès del 9 d'abril al 24 de setembre del 2015
Animat per Madhouse
Comèdia, romanç, shojo

Resum (tret d'aquí)
Amb la seva complexió muscular i gran estatura, en Takeo Gouda no és el típic estudiant d'institut. TOt i això, darrere la seva aparença intimidant hi trobam un cor d'or i és considerat un heroi pels nois pel seu coratge. Desafortunadament, això no l'ajuda en l'amor. Com si la seva aparença no bastés per espantar les noies, el seu bell millor amic i constant acompanyant, Makoto Sunakawa, roba els cors de les noies amb facilitat, incloent-hi totes les noies que li han agradat a en Takeo.

Quan en Takeo salva galantment l'angèlica Rinko Yamato, ell s'enamora d'ella instantàniament, però sospita que ella podria estar interessada en en Sunakawa. Tot i els seus sentiments, en Takeo decideix actuar de Cupido, encara que ell també desitgi la seva pròpia història d'amor.

Opinió
Bé, m'he animat a veure aquest anime per fer la categoria shojo del repte per recomanació de n'@UkiHana.

En comentaré la primera meitat, de moment. He de dir que no m'ha desagradat. Crec que no és el típic shojo i crec que, per a la majoria de mortals, això és bo. L'argument és senzill i tot és molt exagerat, però crec que està bé. Tant en Takeo com na Rinko són una caricatura amb potes. El primer crec que és molt evident, amb la seva força i resistència totalment exagerades; quan sosté la biga de ferro, quan entra dins l'incendi, quan cau al picnic... S'han passao un pèl, eh? Ella és també una caricatura: tot li fa vergonya, tot ella és kawaii~, i és un cap-buit (com ell... però d'una altra manera).

Els primers tres episodis, en què en Takeo es pensa que ella està enamorada d'en Makoto... uf... és tan evident que NO és així i tens unes ganes de fotre-li una clotellada a en Takeo... uf... per sort en Suna ho arregla tot de manera molt poc subtil (sort d'això perquè sinó encara estaríem pendents de com es diuen que s'agraden!)

Xerrant d'en Makoto... també és un poc una exageració, no? El noi perfecte i tal. En certa manera, tenc la sensació que més que voler-nos contar la història d'amor d'aquells dos ens volen contar com els dos amics s'ajuden per tirar endavant la relació. bromance intesifies.

Llavors podem xerrar dels amics dels dos. Els nois són típic estereotip nois (sobretot després de veure l'episodi de la platja) i les noies també (sobretot després de que es perdin en el picnic i les veiem quedant a dormir plegades i xafardejant sobre què ha passat).

Res. De moment m'agrada.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon