Nihon Chinbotsu 2020

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

NIHON CHINBOTSU 2020


Imatge

INFORMACIÓ


Nom: Nihon Chinbotsu 2020 / Japon se hunde 2020 (a Netflix)
Capítols: 10 capítols
Estat: Finalitzat (Netflix va treure els 10 capítols de cop com acostuma a fer)
Gèneres:Drama, Sci-Fi
Estudi d'animació: Science SARU
Estrena: 9 de Juliol del 2020
Origen: Novela escrita per Sakyo Komatsu al 1973
Director: Masaaki Yuasa

Sinopsi

Just acabades les Olimpíades de 2020 una sèrie de terratrèmols colpegen el país provocant la destrucció de pobles i ciutats, i prenent la vida de milions de persones. La historia ens mostra el viatge que realitza la família Mutou i alguns amics, travessant tota mena de paisatges per tal de poder sobreviure.
Durant el viatge coneixeran a diferents persones que en alguns casos els ajudaran i d'altres tot el contrari, però els protagonistes sempre lluitaran per tal de poder guanyar aquesta lluita contra la mare naturalesa i aconseguir un futur tranquil i ple d'esperances.

Opinió Personal

Text amagat.

És un anime amb el que no et dona temps d'avorrir-te ja que és força frenetic i sempre estan passant coses, l'animació encara que estranya(com la de Devilman Crybaby o Ping Pong the animation) crec que esta molt ben aconseguida i la música que acompanya cada una de les diferents situacions també esta força bé.
Però això és tot, considero que al ser un anime que ens parla de com una família veu com amics i familiars es moren i casa seva queda enfonsada sota l'oceà te una mancança de sentiments molt bestia, hi ha moments en que mor algú molt proper als protagonistes i aquesta mort lo màxim que provoca es una cara trista i una discussió entre 2 persones de 30 segons.
També la necessitat de que el nen petit es passi tots els 10 putos capítols dient frases en angles com si fos Dora la Exploradora se m'ha fot molt pesada.
I pateix el síndrome de que a cada capítol ha de morir un personatge important cosa que si fas bé doncs encara te sentit però es que hi ha morts absurdament innecessàries, que passen perquè si, i que aporten 0 al desenvolupament de la historia lo qual em provoca total indiferència.
És un anime amb el qual esperava patir, plorar i sentir angoixa pel que passava i no ha aconseguit cap d'aquestes a excepció de l'últim capítols, que aquest si que considero que esta molt ben fet i que té els sentiments que no han aparegut durant els altres 9 capítols.
La recomano? si, esta bé i te la pots veure en una tarda tranquil·lament que no es pas avorrida però poc més li dono un 6/10

Imatge
Imatge
Respon