Ni no Kuni (La pel·lícula)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Ni No Kuni


Imatge

Fitxa tècnica


Títol original: Ni no Kuni (二ノ国 )
Director: Yoshiyuki Momose
Gènere: Fantasia, aventura, drama,
Estudi: OLM, Inc.
Duració: 1h 46m
Any: 2019 (estrenada a Netflix el 2020)

Argument


En Yuu i en Haru són dos estudiants d'institut que es veuen involucrats en uns fets que tenen a veure amb la seva amiga Kotona. A partir d'aquests fets, poden viatjar a un altre món que és diferent, però semblant alhora. Es tracta de l'altre món. (Ni no Kuni) La vida de la Kotona està en perill, quina decisió hauran de prendre aquests dos amics per salvar-la?

Tràiler




Opinió personal (Sense Spòilers)


Doncs tenia ganes de mirar aquesta pel·lícula després de jugar als jocs i vaig aprofitar que tenia netflix per mirar-la. Si has jugat als jocs, pots identificar un parell de cosetes, sobretot un personatge, però és una història nova que no hi té a veure directament.
En Haru em cau malament durant tota la pel·lícula excepte al final, però a part d'això els personatges m'han agradat. La trama i el rerefons d'alguns personatges es fan força previsibles, sobretot si ja tens coneixements del món de Ni no Kuni, tot i que el final de la pel·lícula em va sorprendre i em va deixar satisfet.
La música no és res de l'altre món i això que el compositor és en Joe Hisashi, autor de bandes sonores molt famós i que ha fet les bandes sonores d'aquests jocs. A una de les escenes finals, surt el tema principal del joc i em va emocionar. L'ending de la pel·lícula és molt bo també. La cançó és "MOIL", de Keina Suda.
La pel·lícula en general no ha tingut molt bona rebuda, amb mitjanes de 6. Jo li poso un 8 perquè sóc massa generós i m'ha agradat :p
Jo us la recomano, és una pel·li interessant i no us deixarà indiferents. Si teniu una estona o esteu amb amics, està molt bé.

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Respon