My Country: The New Age

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

My Country: The New Age


Imatge

Any: 2019
Genere: Acció, Historic, Romantic, Drama
Nombre de capitols: 16
Duració: 1h i 20 minuts cada capitol

Sinopsi: La sèrie està ambientada durant el final del període Goryeo fins a l'inici del període Joseon. Dos amics apunten les seves espases l'un contra l'altre a causa de les diferències d'opinió sobre "el meu país".

En Seo Hwi és un guerrer que busca lluitar contra les injustícies, ell és fill d'un famós comandant, en Seo Geom. Quan la seva vida es converteix en l'infern, ell encara manté un somriure.

En Nam Sun Ho és intel·ligent i un home amb molt talent. Com que la seva mare va néixer a la classe més baixa, en Nam Sun Ho és menyspreat per les altres persones. Ell vol aprovar l'examen del servei militar. Però a causa d'un escàndol de corrupció del seu pare, en Nam Sun Ho perd el seu somni. Per empitjorar les coses, entra en conflicte, per culpa d'un malentès, amb el seu millor amic, en Seo Hwi.

----------------------------------------------------

Opinió personal: Aquesta serie és el bromance, tot pel que han de passar els dos amics i com lluiten entre els i per ells.

Vaig trobar que la relació amorosa que hi ha entre un dels nois i la noia està també molt ben encarada perquè té la importància que ha de tenir, poca, saps que està per allà, però no és el principal.

I no puc afegir gaire més perquè no ho recordo xDDD
Imatge
Respon