Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu


無職転生~異世界行ったら本気だす~



Imatge


Episodis: 11
Gènere: Drama, Màgia, Fantasia
Estudi: Studio Bind
Adaptació d'una novel·la lleugera
Pàgina web oficial
MyAnimelist

Argument


Quan a un fracassat de 40 anys l'atropella un autobús, no li acaba allà la història. Es reencarna en un nou món com a infant, en Rudy, i aprofitarà totes les oportunitats per viure la vida que sempre ha desitjat. Armat amb nous amics, habilitats màgiques acabades d’adquirir i el coratge de fer les coses que sempre havia somiat, s’està embarcant en una aventura èpica, amb tota la seva experiència passada intacta.

OP i END

Text amagat.


Opinió personal

Text amagat.
Fins al capítol d'aquesta setmana, la sèrie m'havia fet força gràcia. El protagonista està sortidíssim i no ho amaga, però no és un incompetent en existir excepte pels poders màgics/habilitats excepcionals que té ell només per la gràcia divina que li ha concedit el creador.

Que amb pràctica la Sylphiette també pugui fer servir màgia sense encanteris com en Rudy em va agradar molt, sobretot perquè els personatges que són únics i excepcionals perquè sí, em cansen i molt. Ja tinc ganes de veure com haurà canviat després del possible time skip, suposo que aviat aniran a l'Acadèmia de Màgia.
Com que és mig elfa, potser no haurà crescut i serà la típica elfa loli que és més gran del que sembla? O potser serà el contrari i serà la típica elfa amb els pits més grans que la cara? L'estètica de l'anime no sembla que vagi per aquí, però, o ja haurien sortit més personatges així.
S'haurà tornat yandere per l'abandonament d'en Rudy? O passarà a ser el típic personatge tsundere? Em sembla que amb la pèl-roja aquesta posició ja està ocupada però. :scratch:
Realment, prefereixo que no canviï gaire. Ara és una nena ben dolça i amable, així que no em faria res que continués així. :3 Això sí, que aprofiti per madurar i que quan es retrobin no hagi de dependre d'en Rudy per tot.

L'Eris trobo que és la típica tsundere abusiva que sempre em cau fatal, així que de moment, a part de dir que és una nena amb menys seny que neurones, ja n'hi ha prou. La bufa que li clava a l'últim capítol és ben merescuda, això sens dubte.

En Rudy fins ara m'havia caigut prou bé, sobretot perquè separava en Rudy de l'isekai amb el senyor hikikomori que s'aprofita dels pares i que s'insinua que l'enganxen mirant pornografia infantil. És horripilant i fastigós, i havia aconseguit oblidar-me'n fins que en aquest capítol intenta treure les calcetes a l'Eris aprofitant que dorm. Sembla que al manga no és tan fort, però segueix sent fastigós tenint en compte l'edat real del protagonista. :vomitar:
Quan ajuda a la serventa que el seu pare deixa embarassada em va caure bé i demostra que pot ser bo, així que espero que millori i deixi de fer coses com aquestes. O que l'Eris li rebenti la cara fins que n'aprengui a la força.
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Doncs avui he vist el capítol 6.
He notat algunes diferències respecte al manga que he estat llegint. M'interessa força el que diuen del castell al cel perquè mai no ho mencionen, intueixo que deu venir de la novel·la.
Per altra banda, el protagonista intentant treure la faldilla a l'Eris també m'ha semblat que ha anat massa lluny de tot el que havia fet fins ara (al manga només li mira les calcetes)
També vull comentar que l'anime amb 12 capítols es queda curt perquè ara passarà un olor twist molt fort que serà la nova direcció que prengui l'anime i em preocupa que l'anime acabi sense fer el plot twist o enmig del plot twist i deixi amb tota la intriga i sigui tipus: llegeix-te el manga o la novel·la.
Hem comentat també sobre la Sylphie i només vull dir que crec que serà un personatge que us agradarà.

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Opinió personal fins ara;
Text amagat.
S'HA DE DIR, SHA DE DIR, QUE TENINT EN COMPTE EL FASTIGÓS PARE QUE VA ENGENDRAR AL RUDY, POTSER EL RUDY HAGUÉS ACABAT IGUAL DE REPUGNANT QUE AQUELL SEÑOR SENSE QUE UN PEDOFIL ADULT S'HAGUES APODERAT DE LA SEVA EXISTENCIA. Perque el pare...MARE MEVA EL PARE. Cada cop que surt tinc ganes de torturar-lo mes. HI ha esser mes fastigós?
Em vaig sentir bastant insatisfeta quan es va descobrir que habia embarassat a la sirventa i NO EL VAN FOTRE FORA DE CASA PER SEMPRE. No penseu que hagués sigut maravellós? La mama i la serventa modo cottagecore safic cuidant als bebes, soles, sense cap gilipolles voltant i magrejantles. La vida que es mereixen.
Em va sobtar de sobremanera la pallissa que li donen a la tsundere pelroja fins a rebentarli mitja mandivula i costelles. Si ja ens han donat un tastet de la cruesa que hi pot haber, no m'imagino el que ens pot arribar a esperar...?
He llegit que la Roxy te 40 anys.

VA, JO TAMBÉ VULL APOSTAR, DEIXO AQUI LES MEVES DEDUCCIONS:
-La silfito, per culpa del abandonament sobtat i sense avisar del seu estimat i unic amic rudy, com deien les llegendes, es convertira en alguna mena de esser del mal, monstre o boss infinit en aquest mon que causará una destrucció massiva.
-La silfito,per culpa del abandonament sobtat i sense avisar del seu estimat i unic amic rudy, es convertirá en un seductor elf misteriós i enfadat amb el món i es quedará amb el harem del Rudy.
-La silfito, sense perdre l'esperança, segueix anant cada dia a casa del Rduy desitjant que algun dia apareixi, en aquestes el pare fastigos i degenerat l'abusara i la deixara embaraçada i quan el Rudy arribi veura que no en te dos, sino 6 germans que l'esperen, i s'enfadara perque la Silfito ja no es una nena pura I ES TORNARA EL MALIGNO I SERA ELL EL BOSS SUPREM.
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Ja no recordava això de la torre, però quan l'he vista el primer que m'ha vingut al cap ha sigut la pel·li El castell al cel. Potser si hi van, hi descobriran restes d'una civilització antiga o secrets màgics que s'havien oblidat? Em sembla que al capítol diuen alguna cosa d'una lluita amb un drac o alguna cosa així, però no recordo de què anava ja. xD

El pare em cau fatal també i em va encantar que li donessin la culpa de l'embaràs i no l'acabés pagant la pobra serventa. Si realment, tot el que se'ns diu d'aquest home és que se'n va al llit amb totes les dones que surten. I potser sóc jo, però de la manera que ho comenta la dona bèstia espadatxina, no semblava del tot consentit...

La part aquesta més brutal no m'ha acabat de desagradar. Trobo que molts cops ho fan tot massa idíl·lic. Quan en Rudy veu aquell home decapitat queda traumatitzat i amb raó, però em fa la impressió que sovint es passa per alt aquesta reacció per fer que el personatge sigui més "fort" i "masculí".
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Us he d'informar que aquest mateix estiu faran la segona temporada de Mushoku Tensei, llavors ara si que és possible que passi el que vaig dir que potser no passaria :festa:

https://myanimelist.net/anime/45576/Mus ... 2nd_Season

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

El capítol 7 no hi ha passat gaire cosa, però surten coses que acabaran sent molt importants.

Vull comentar que la part del ball al manga passa diferent. Al manga en rudeus li fa classe i s'adona del problema que té i van més a fons en l'explicació i veiem que que balli bé no és cosa d'un dia. En aquest sentit m'havia agradat més, tot i que l'anime es veu com l'espifia davant de tothom i té la seva gràcia com ho resolen.
L'escena que estan en rudeus i el pare de la pèl-roja parlant sobre les persones-bèsties em sembla com molt creepy xD.
M'encanta l'escena que la Roxy crema el príncep 😂😂.
El final que està l'avi amb la dona-bèstia no surt al manga, i tornem a veure com l'anime va més fort amb aquest tipus d'escenes. Crec que és una mica random l'escena com la posen a l'anime xD. Recordeu la bola flotant que serà important!

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

La bola flotant aquesta és força sospitosa, sí. Només pel fet que hagin dit que segurament és inofensiva, ja estic un 99% segura que serà alguna mena d'arma de destrucció massiva. xD
Seria interessant que estigués relacionada amb el castell del cel i que fes que n'aprenguéssim més coses. Em sembla que havien dit que ara estava deshabitat, però potser això és el que ells es pensen i en realitat hi viu algú.

Aquells dimonis de cabells verds i l'ull al front, o alguna cosa així, no han tornat a sortir. I si viuen en aquell castell i s'estan preparant per atacar? O potser en realitat són ben pacífics ara i això que són dolents i que n'has de fugir si en veus un només és discriminació. :scratch:

Potser s'afegirà un d'aquests dimonis al possible harem d'en Rudy. :pervertmoon: (O al harem de la Sylphie, vés a saber).

La conversa amb el pare de l'Eris m'ha fet gràcia a mi, perquè en realitat deuen ser més o menys de la mateixa edat. Si hagués estat amb un personatge de la mateixa edat que el cos d'en Rudy, sí que m'hauria fet més cosa. I parlant d'en Rudy. Sembla que ha après la lliçó i al final no ha tocat l'Eris mentre dormia, que ha estat a punt de fer-ho. M'ha semblat que eren remordiments de consciència, però no descarto que en realitat no hagi canviat i realment sigui l'efecte de l'anell protector. El que passa és que com que en teoria és un anell màgic, t'esperes que faci més llumenetes quan s'activa. I com que en @Lluis_Cat va dir que el personatge millorava, doncs m'ho miraré amb bons ulls i seguiré pensant que en realitat ha començat a canviar. :3

Ja tinc ganes de veure el capítol següent, que sembla que serà interessant i hi passaran moltes coses.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Ja he vist el nom capítol i uff.

M'ha semblat fastigós que el pare de l'Eris s'oferís a lligar la seva filla i portar-la al llir d'en Rudy a canvi de fer-lo servir de titella en el seu cop d'estat. Potser ho deia de broma, però no m'ho ha semblat gens ni mica. I després, el Rudy amb l'Eris. Que l'Eris només té dotze anys. :vomitar:
M'ha semblat horrible, la veritat. :(
Però la mare de l'Eris m'ha caigut molt bé en aquest capítol. Ja el té adoptat i tot. I l'avi també. xDD

D'altra banda, per fi comença a posar-se interessant la cosa. :uki: Han aparegut dracs, una dimoni loli i un senyor que sembla un drac amb forma humana. I l'esfera aquella voladora al final ha explotat. La Guilaine no sé si haurà sobreviscut, però en Rudy i l'Eris seguríssim que sí. Però quants dubtes! D'on ha sortit i per què? Potser la noia dimoni loli hi té res a veure? O els dracs i l'home que potser és mig drac? Quines ganes de veure el següent capítol. :3

I la diferència en el tracte de les dues germanes d'en Rudy no us ha sabut una mica de greu? La filla de l'esposa jugant i la de la criada treballant... És el que t'esperes, però pobra nena. Em sembla que la tracten com la filla de la criada només i fan veure que no és filla d'en Paul? Se suposa que tenen la mateixa edat, però m'ha semblat que la Norn era força més infantil. Potser perquè és la nena rica. Qui sap.
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

Un detall que m'ha cridat l'atenció de la mitología d'aquest Univers Isekai.

Laplace (el malvat) era un matemàtic y astrònom francés.
Algunes fórmules matemátiques que estudiem a escola són obra seva.

Pelagius (l'heroi) era un teòleg d'origen incert (brità o gaèlic) que fou declarat heretge per no sé quin Concili Cristià dels temps de Bizancio.
Negaba la Gracia Divina que preconitzaba San Agustín: defensaba que la salvació era obra únicament de la voluntad humana; una mena d'avantpassat del calvinisme protestant.

Potser a l'autor simplement li sonaven exòtics i no tingui ni idea de òn surten.
Pero jo sospito que l'autor és home de cultura i coneix perfectament els personatges històrics els noms dels quals usa a la seva obra... i que ho fa per algún motiu.

Es possible, per exemple, que l'home patís d'allò més intentant aprendre matemàtiques quan era nen (Eris utilitzaria elements autobiogràfics, llavors) i que fer servir el nom de Laplace pel seu villà sigui una venjança de les suors que va passar amb les seves equacions.

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Hem de protegir al Roger de tothom.
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Respon