Monster Hunter Rise

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Monster Hunter Rise es l'ultima entrega de la saga que han tret per a Nintendo Switch.

Per qui no sapiga de que va, Monster Hunter va sobre caçar monstres per construir-te armadures i armes amb parts del seu cadaver per poder caçar monstres mes grans i fer-te equip mes poderos, un cercle que es retroalimenta. Aquesta es una saga que no es per a tothom, ja que l'unica manera de millorar els stats del personatge es millorant l'equipament, i que si vols millorar doncs toca xinofarmejar. Si vols l'armadura d'un monstre en concret et toca caçar aquest monstre repetides vegades fins que et tinguis tots els materials (i alguns materials son bastant raros i en necessites 3 o 4, aixi que bona sort). Pero aquest esforç es veura recompensat quan parlem de l'online. Anar de caçera amb els teus amics o amb companys random per atrapar entre tots aquests monstres que es fan un pel mes dificils.

Hi ha 14 armes les quals determinaran el teu estil de joc. En desconec la majoria, ja que jo soc fidel a l'espasa amb escut i a la glaive (combat aeri rules), aixi que deixare que altres les expliquin per mi:



Pero que te Monster Hunter Rise que no tinguin els altres (a part de nous monstres)? Doncs te cosetes bastant interessants, te coses que son d'agrair com per exemple que els kunais o la pedra d'afilar siguin infinits, estalviant-te el farmeig inutil, que puguis aconseguir esferes d'armadura mes facilment, una zona d'entrenament personalitzable perque puguis provar les teves armes, missions que et permetin pujar rangs a l'online sense trepitjar la sala del gremi, que puguis accedir a les missions online nomes de començar, mapes completament oberts, una ambientacio bestial i el que a mi em sembla el gran encert i que espero que tots els jocs de la saga tinguin a partir d'ara: El cable-insecte.

El cable-insecte es un insecte lligat a un fil que dona un gir al combat i a la manera en la qual entens el terreny: pots fer-la servir per saltar per les parets i arribar a noves zones o posicionar-te millor, pero tambe pots fer-lo servir en combat, sent util per llançar-te contra un monstre, esquivar-lo millor, atacar-lo des de l'aire o fins i tot fer-li un combo. Això dona una dimensio completament nova al combat, de manera que es fa molt més dinàmic, i es una cosa que realment he trobat a faltar en altres entregues de la saga.

En fi, poc mes em queda per afegir sobre aquest joc. Si no heu provat la saga i us crida l'atencio, val la pena donar-li una oportunitat, i si ja l'heu provat us el recomano igualment, ja que les millores que inclou us agradaran.

Btw, si algu s'apunta a fer una cacera online:
Nom: Drew
Arma: Glaive-insecte (o espasa i escut, depèn)
Rang: 1 (pero perque m'he centrat mes en la historia principal)
FC: SW-3840-6302-2337
Respon