Missing 9

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

I després de molt de temps us porto un nou k-drama

Missing 9


Imatge

Nom: Missing 9 (미씽나인)
També coneguda com: Gaia (가이아 )/ Picnic (피크닉)
Gènere: Melodrama, Thriller, Misteri, Tragedia, Romantic
Episodis: 16 + especial
Cadena: MBC
Any: 2017
Duració: Mes o menys 1h per capítol
Actors principals: Jung Kyung Ho, Baek Jin Hee, Oh Jung Se, Choi Tae Joon, Lee Sun Bin, Chan Yeol, Ryu Won, Tae Hang Ho i Kim Sang Ho

Imatge

Sinopsis: Treballadors de la companyia Legen Entertainment volen en un avió privat cap a un concert. El vol pateix un misteriós accident, i 9 de les persones que hi anaven a bord sobreviuen, però queden perduts en una illa deserta. Les 9 persones són els artistes Seu Joon Oh, Choi Tae Ho, Ha Ji Ah, Lee Yeol, Yoon So Hee i els membres del Staff Ra Bong Hee, Jung Ki Joon, Hwang Jae Kook i Tae Ho Hang.

Després de 4 mesos l'única supervivent és la Ra Bong Hee, que torna a Corea pels seus propis mitjans i narra tot el que li va passar des que va prendre el vol.

En Seo Joon Oh solia ser un cantant molt popular, però ja no ho és. Ara treballa com a reporter d'entreteniment i la seva estilista és la Ra Bong Hee.

En Tae Ho és un ídol juvenil que en el passat va conduir borratxo i va tenir un accident, però van culpar a algú més pel delicte.

La Ha Ji Ah és la ídol més famosa però no és massa educada, a més a més pateix d'anèmia hemolítica i les seves ferides no es curen correctament, per ocultar la seva malaltia fa rebequeries.

Trailer:
Text amagat.

Opinió Personal: Missing 9 es un k-drama que vaig començar a seguir a la seva corresponent temporada, i el que em va portar a començar-lo va ser el Trailer. Una temàtica poc vista a corea, però amb més fama a altres paisos, un inici que en certa manera recorda a Lost (i segur que a més d'una altra serie americana, pero com que jo no les coneixo no les puc posar d'exemple).

Aquest k-drama em va agradar molt, no només per la temàtica sino per la convinació de drama i humor que en feien, sabien en cada moment si t'havien de fer plorar o fer riure.

I els dos personatges principals, que em van agradar massa, la relació que tenien entre ells i com van evolucionant, crec que també em va ajudar molt a enganxar-me a aquest k-drama.

Nota: 9,5/10

Imatge
Meina l’ha editat per darrera vegada el dia: 02 gen. 2023, 15:17, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Aquest k-drama enganxa moltíssim! Crec que el mirava el mateix dia que sortien els subtítols, encara que fossin les 2 de la matinada, i avisava ràpid a la Meina per a què el mirés i després ens passavem com una hora comentant-lo!

És molt intrigant perquè no et diuen el que va passar, sinó que ho vas descobrint a mesura que van avançant els capítols, i per tant, la intriga i la sensació de no saber què passa i qui és dolent i qui és bo i en qui poden confiar que tenen tots els personatges, també la tens tu al mirar-ho. Tampoc saps si hi ha més supervivents a part de la protagonista, ja que en un principi et diuen que només és ella.

Em va cridar l'atenció perquè és un tipus de sèrie/k-drama que, com ha dit la Meina, no es veu a Corea, crec que és l'únic que he vist d'aquest estil allí...
Té de tot, intriga, comèdia (mooolta comèdia), suspens, i també una mica de romanticisme (però aquest queda bastant reduït en comparació amb les altres característiques).
Res, que us el mireu! Que està molt be! hahahahha
Respon