Mirai no Mirai

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Mirai no Mirai (Mirai, la meva germana petita)



Imatge

Director: Mamoru Hosoda
Generes: Aventures, Drama, Familia
Productora: Studio Chizu
Any: 2018
Estrena aqui: 15 de Març
Duracio: 100 minuts

Sinopsis:

Text amagat.
Una germaneta està a punt d'arribar a la família i al nostre protagonista, de 4 anys, no li fa molta gràcia. Però les coses canvien quan un dia descobreix una porta que li permet viatjar en el temps. En el passat es troba amb la seva mare quan era petita ... El petit viu unes aventures que poden que li canviïn l'opinió sobre el nou membre de la família.

Opinio personal:

Molt maca tan artisticament com l'historia pero li falta en la meva humil opinio alguna cosa. L'historia sencera es com un experiment i es queda en un vull pero no arribo.

Evidement que m'ha agradat pero crec que vista un cop no anire al cine (al menys de moment es el que penso, potser el dia 15 de Març canvio d'opinio i hi vaig), pero molt segurament l'acabi comprant al Salo (per continuar la coleccio xDD).

Nota: 6.5/10, entretinguda ho es pero res mes. Potser al ser una pelicula de Mamoru Hosoda tenia les espectatives massa elevades, tindre que tornar-la a veure d'aqui un temps.

Trailer:
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

La Mirai del Futur és una pel·lícula sobre l'espai i el temps. Sota un apartat artístic detallat i molt cuidat, trobem la història d'una família. Al centre hi trobem en Kun-chan, un nen que a través del jardí de casa seva –al bell mig de la casa dissenyada pel seu pare– connecta la seva realitat temporal amb la de versions dels membres de la seva família, especialment amb la seva germana Mirai.

A diferència d'en Shancks jo veig que Hosoda en aquesta pel·lícula persegueix un objectiu molt clar, que és reflexionar sobre l'arquitectura del temps: a través de l'arquitectura d'espais, a través de la narració i les interaccions dels personatges. I és que Mamoru Hosoda segueix insistint en la seva visió de l'estructura del temps no lineal, una vegada més. Per això tot el film té aquesta estructura, de com qui es passeja per les diferents sales i habitacions d'una casa, tot endinsant-se en la història que amaga cada estança.

És una pel·lícula se'ns dubte curiosa, plena dels elements característics marca Hosoda, alguns que ja resulten sobrers furrys. Una història que et permet entrar a xafardejar els conflictes quotidians d'una família de classe mitjana, en un present lligat al passat i al futur a través dels vincles familiars.

Recomanable si us agraden les obres d'aquest director.

Text amagat.
Personalment hagués preferit que la història se centrés en la vida del besavi, que semblava més interessant.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon