Midna waifu

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Bé, aquí teniu el post més esperat del dia (i per descomptat, sota cap amenaça de deute de pernils)
:pernil:
La Midna de Twilight Princess en plan waifu i si al regne del Crepúscle hi haguéssin platges (impossible posar-se moreno tho). Fet mentre jugàvem al joc de Skull King.
I ara obro súper debat: La part negra dels twili (o sigui, Midna i la seva raça) és roba, o és pell? La veritat és que no sé ben bé si és una unió de les dues coses, perquè en forma chibi no porta faldilla i en forma real porta faldilla. :scratch: :scratch:
Fet amb paint 3D (el mode difuminat fa molt eh? És com els filtres de les fotos). ARA JA NO DEC PERNILS EH?!

Ja em direu xD
Imatge
Estel l’ha editat per darrera vegada el dia: 02 set. 2021, 23:10, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Bé, jo no sé si ens posarem d'acord amb el que ens demanes, però crec que tots coincidirem en que:
a) volem més dibuixos teus
b) volem que comentis més (en general)

;)
Estel_volador ha escrit: 25 jul. 2021, 21:43 I ara obro súper debat: La part negra dels twili (o sigui, Midna i la seva raça) és roba, o és pell? La veritat és que no sé ben bé si és una unió de les dues coses, perquè en forma chibi no porta faldilla i en forma real porta faldilla. :scratch: :scratch:
Clar, la cosa és que en la seva forma real du la mateixa "roba tan cenyida al cos que pareix tatuada" que du amb la forma maleïda (la "jaqueta" que li tapa les mànigues i els pits, però no la panxa i els "pantalons" que li tapen el costat esquerre, l'entrecuix i mitja cama dreta) més "roba real" que no du en la seva forma maleïda (una caputxa amb capa i la falda que no li tapa la cama dreta).
Text amagat.
Imatge
Llavors... està clar que aquesta "roba real" és roba. Però la "roba tatuada"... no ho tenc tan clar.
El que entenc és que quan està en forma maleïda, no és humana, llavors diria que va tan nua com els Zora o els Goron, perquè és natural en ells. Però clar, aquestes races anaven nues a l'Ocarina of Time i Majora's Mask que tenien la capacitat gràfica que tenien. En el Twilight Princess tapen un poc els Goron i afegeixen uns tels (que entenc que són com els d'una sípia) a la Zora que veiem. M'imagin que per evitar temes de censura.

Llavors, jo crec que na Midna maleïda va nua. Sí, té unes parts negres per dissimular la seva nuesa, però va nua. Això vol dir que "OMG Nintendo ha posat un personatge femení nu que té aparença de nena petita, tot i que és un adult d'una altra raça que ha patit una transformació..." bah, no li doneu tantes voltes. En Link-llop també va nu i no passa res.

Conclusió: la "roba" que du na Midna maleïda és un recurs artístic per no acabar amb una valoració per a majors d'X anys perquè "oh no, es veuen pits!".

PS: no em podria importar menys na Midna maleïda (com a companya de viatge en substitució de na Navi crec que és una gran millora, com a personatge crec que és un poc fluixa), però na Midna real és waifu over 9000.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

D'acoord, faré més dibuixos hehe xD
Doncs l'explicació em convenç força! Vaig veure uns esboços prèvis del dissent de la Midna i quedava com barrejat.

Imatge

I és veritat que els zora i els goron estan en pilotes, i té bastant sentit que sigui el mateix. La veritat és que queda ambigü (al capdavall, Nintendo és per tots els públics).
En Link llop està en pilotes, això segur XDDDD
Respon