Meiji Tokyo Renka

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Meiji Tokyo Renka



Doncs us presento un anime d'aquesta temporada que acaba d'acabar, Meiji Tokyo Renka. És un anime basat en un joc otome, el típic que hi ha una tia bastant bleda i molts buenorros.

Doncs aquesta història ens porta la Mei, una noia que sempre ha pogut veure fantasmes i es comunicava amb ells i clar, la gent de la seva classe li feia bulling del duro perquè com collons et fas amiga d'algú tan creepy? I res, la tia és mazo d'infeliç fins que arriba un seronyo molt estrany que li diu "enga pa l'ataud" i se l'emporta a l'època Meiji i allà passa de marginada a puta ama, res, que la chavala és com molt popular amb els tios i tots intenten fer-se-la.

Opinió personal

Doncs no se m'ha fet pesat, els personatges estan força bé i la Mei també no es feia pesada ni res, ha estat un anime que m'ha entretingut, els seiyuus són molt bons, la música també, l'ambientació força ben aconseguida però, com sempre, l'animació bastant caca i l'argument insípid, però eh, que no mirem un anime d'un joc otome per l'argument, no?

Doncs la veritat és que a la meitat se'm va fer un poc pesat però van saber com remuntar i els darrers capítols m'estava agradant bastant. De fet, el capítol 11 dels 12 que té ho va deixar en un punt molt emocionant i al darrer capítol l'han com a cagat moltíssim. És a dir, la història anava evolucionant tope de guapa i al final han dit "eh, i si fem que la protagonista contradigui tot el que ha dit fins ara?" i algú li va donar un augment de sou a aquest seronyo en comptes de treure'l al puto carrer.

I bé, la meva opinió és que no el mireu si no us agraden aquests animes. A mi m'ha semblat molt entretingut i divertit, els personatges estan bastant bé i podeu triar husbandos, perquè n'hi ha un munt!
Respon