Megaman, el ciberguerrer

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Megaman, el ciberguerrer


Imatge

Som a l'any 200X i gairebé és com si visquéssim en un videojoc. La ciutat Den Tech està intercomunicada gràcies a una cibermatriu que ho connecta tot. En Lan Hikari té un ordinador de butxaca que el permet entrar en un món virtual i combatre amb el seu ciberguerrer o NetNavi: en Megaman. Hauran de treballar en equip amb els seus amics i els respectius NetNavis per fer front al malvat senyor Wily i les forces del mal, els Tres Mundials, i per alliberar la societat del crim i la confusió.

Anime



L'anime es va emetre per primera vegada a TV Tokyo el 4 de març de 2002. Va tenir cinc temporades: EXE, Axess, Stream, Beast i Beast+. En total, les cinc temporades consten de 209 episodis. També va tenir una pel·lícula anomenada Gekijōban Rockman Exe Hikari to yami no puroguramu. L'anime es va estrenar al K3 el 18 d'octubre de 2006 i se'n van emetre 2 temporades doblades al català.

Manga


El manga de Megaman, el ciberguerrer va ser escrit i il·lustrat per Ryo Takamisaki i publicat a la revista CoroCoro Comic de l'editorial Shogakukan. Se'n van publicar un total de 13 tankōbon al Japó des del juliol de 2001 fins al novembre de 2006.

Videojocs


Els videojocs es van llençar per primera vegada al 21 de març de 2001 al Japó, i en total n'hi ha 6 de la trama principal, amb 4 spin off. Tot i que fins fa poc no teniem un gènere oficial per aquest tipus de joc, capcom fa poc, al anunciar la legacy collection, els va classifcar com a "Data Action RPG ". Tenen un sistema de combat molt curiós que és una barreja entre deck games i acció, aquí es pot veure gameplay:

Imatge
Respon