Massacre Happy End

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Arnau11
Porco Rosso
Porco Rosso
Croqueta croquette
Entrades: 184
Membre des de: 31 oct. 2015, 21:53
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 59 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Massacre happy end

(Gyakusatsu Happy End)


Imatge


Informació general



Autors: Hirokazu Mukoura (Art), Arata Miyatsuki (Història)
Gèneres: Misteri, Horror, Sobrenatural, Piscològic, Thriller
Volums: 8
Episodis: 55
Any: 2017 a 2019


Argument


En Makoto Kusakabe és un noi d'institut el qual ha de treballar a jornada complerta per mantenir la seva familia així com pagar el tractament mèdic de la seva germana petita que pateix d'una greu malaltia. El pare del jove és un aturat alcoholic i la seva mare els va abandonar quan eren petits, a banda d'això en Makoto pateix assatjament a la feina. Amb tot això ell no perd l'esperança i continua dedicant la seva vida al benestar de la seva germana, fins que un dia li donen la noticia que la Shiroi (germana) està en un estat terminal i cau en la desesperació. La por a allò desconegut fa que prengui una mirada diferent sobre el valor de la vida humana.


Opinió personal



Quan vaig començar aquest manga eren les 4 de la matinada i no podia dormir, amb això vull dir que no esperava gran cosa en general, gràcies a les croquetes que estava equivocat.
El primer en el que et fixes és en el dibuix, el que més crida l'atenció és com el disseny de personatge està tan ben fet que a vegades no te n'adones que no hi ha fons dibuixat, sense desmereixer el disseny d'aquests.
Però no només el disseny gràfic dels personatges és el que està bé, sinó el mateix desenvolupament d'aquests, sense voler fer spoilers, no hi ha cap personatge que al llarg de la història no vagi evolucionant amb el transcurs dels fets.

Parlant ara de la història, al principi pot semblar una fumada molt gran, i realment ho és, però tot i la volada que porta l'autor, té aquell component clau que et fa voler llegir el següent episodi al acabar l'anterior, té misteri, té bons plot-twists (tot i que n'hi ha algun que potser és massa rebuscat), té romanç i el més important, un terror suau accessible per a tothom (quasi que no ho catalogaries com a terror) i bones dosis de sang i fetge.

En resum, si li hagués de posar nota, seria un 8/10, molt recomanable.
Imatge
Com que els humans no tenen ales, han de buscar la manera de volar
Respon