Mao

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Mao


Imatge

Fitxa tècnica

  • Autora: Rumiko Takahashi
  • Gènere: Shonen, sobrenatural
  • Serialització: Shonen Sunday
  • Estat: En publicació (iniciada el 8 de maig del 2019)
  • En català? Sí (Lluna Plena no Fansub)

Argument


La Nanoka és una estudiant de secundària. Un dia, quan era una nena i anava en cotxe amb els seus pares, la via es va esfondrar. Aparentment, ella va ser l'única que se'n va salvar: la van trobar fora de l'automòbil, plena de sang i sense respirar. Vuit anys més tard, en passar pel carrer comercial que hi havia just davant del lloc de l'accident, es veu transportada a una altra època, on la gent es transparenta, com si fossin fantasmes. De cop, l'ataca un monstre, i l'acaba salvant del monstre un exorcista anomenat Mao. En Mao li diu que és una "ayahashi". La noia decideix travessar altre cop el carrer comercial i, d'aquesta manera, torna a la seva època, on sembla que el temps no ha passat.
Quin és el misteri que s'amaga darrere del carrer comercial? Per què hi ha monstres en aquesta altra era? Què és una "ayahashi"? Se suposa que ja ho anirem descobrint.

Opinió


L'Ereza obrint un post de manga? Ens hem begut l'enteniment? Doncs sí... normalment no llegeixo manga (llevat d'algun one-shot), però com que aquesta se suposava que era la nova gran obra de la Rumiko Takahashi, i Lluna Plena l'edita en català, vaig pensar que estaria bé seguir-la. Fins ara se n'han publicat 5 capítols, ja anirem veient com evoluciona. Ara per ara em sembla una mica massa inspirada en Inuyasha, canviant un pou per un carrer comercial, la Kagome per la Nanoka i l'Inuyasha per en Mao. També hi ha monstres, espases i tal... Veurem com avança.

I bé... Algú més la segueix? Voleu anar-la comentant?
Ereza l’ha editat per darrera vegada el dia: 23 des. 2022, 20:21, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Ostres, jo també la segueixo!

En realitat no la volia seguir, perque sabia que em passaria el que m'està passant: que llegeixo els capítols gota a gota i cada vegada m'enganxo més. Uf, es que els cliffhangers em deixen fatal. Sempre prefereixo deixar que les series avancin una miqueta (o fins i tot que finalitzin!) i així després me les llegeixo senceres i ni perdo el fil ni pateixo per les nits.

La segueixo perque en Víctor, que l'edita a Lluna Plena, me'n va fer spam, i ja m'hi he enganxat. (Un capítol a la setmana és massa poc!)

I de moment sí que m'ha semblat una mica el patró d'Inuyasha. Això sí, no em disgusta pas eh. Si la premisa és la mateixa (o excessivament similar) però després l'argument deriva per altres llocs, ja m'està bé. (o si és tot més o menys igual però no et dona la sensació que estigui mal fet o que t'avorreixis, doncs no em disgusta. Si hagués copiat el patró d'una mala sèrie, llavors sí que seria un problema).
Avatar de l’usuari
surreak
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 233
Membre des de: 09 set. 2016, 23:40
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 67 cops
Gràcies rebudes: 66 cops

El xat me l'ha recordat. Algú la segueix?
Imatge Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Doncs mira, l'altre dia me'n vaig enrecordar. Crec que la vaig deixar al capítol 13, i vaig dir que deixaria que sortissin uns quants capítols per no haver de llegir en comptagotes. I crec que ja n'han tret més de quaranta! Pensava posar-m'hi dignament i anar-la comentant per aquí. T'hi apuntes?
Respon