Maldita (Cursed)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Maldita



Imatge

Any: 2020 - ??
Genere: Acció, Drama, Sobrenatural, Fantàstic, Medieval
Plataforma: Netflix
Numero de capítols: 10 capítols


Argument:
Text amagat.
Fantasia medieval que reescriu la llegenda de l'Rei Artur des d'un punt de vista completament nou: a través dels ulls d'una fetillera adolescent amb un misteriós i poderós do. Després de la mort de la seva mare, Nimue emprèn una expedició per trobar a Merlín i lliurar-li una antiga espasa, i troba un company inesperat en Artur, un humil mercenari. Al llarg del seu viatge, Nimue es convertirà en símbol de coratge i rebel·lia contra els aterridors Paladins Vermells i el seu còmplice, el rei Uter. (FILMAFFINITY)

Valoració personal:
Fa temps que no faig una ressenya però Maldita s'ho mereix. Es una serie medieval inspirada en la mitologia Arturica, una historia anterior al rei Artur però lligada molt estretament.

No es el pròxim Joc de Trons ni molt menys (segons la meva cosina si però en la meva opinió no xD). Però te molts elements per convertir-se en un gran èxit del genere. No crec que tingui mes de 2 temporades mes, mes que suficient per explicar-nos un bon relat.

L'historia que ens conten esta molt ben estructurada, no com en el cas de The Witcher i tot el que passa, passa per una raó que coneixerem tard o d'hora.

Nota: 8,5/10, molt interessant amb una historia prou completa. Molt recomanable si us agrada el genere fantàstic d'espases i màgia. @Minatoni @Nafi @Grimmy @Patx (no hi ha dracs encara però podria ser en futures temporades XD)

Imatge
Avatar de l’usuari
Patx
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 143
Membre des de: 19 ago. 2015, 14:23
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 15 cops
Gràcies rebudes: 50 cops

O.O M'ha encantat el trailer, té molt bona pinta, avui mateix la començo!!! espero que no em decepcioni (tot i que no tingui dracs hahahahahaha)
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Jo no la consideraria com una gran serie de fantasia, però la veritat és que està prou entretinguda, desmunta una mica el que són les clàssiques històries que s'han explicat sempre sobre el mag Merlí, el Rey Artur, l'espasa Excallibur i companyia.

Com dic, no em va semblar res especial però si que molt entretinguda, crec que em vaig veure la primera temporada bastant ràpid, clar que també ho vaig fer en una época que poca cosa es podía fer (com si ara tinguéssim moltes possibilitats d'oci fora de casa...).

El que més em va agradar és l'ambientació màgica que envolta a la protagonista i el que menys alguna interpretació del càsting, força dolents alguns actors i actrius. Esperem que la segona temporada millori, no es que l'esperi amb candeletes però em ve de gust seguir veient com evoluciona la sèrie.
Respon