Mahou Shoujo Madoka Magica

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Mahou Shoujo Madoka Magica


Imatge


Estudi: Shaft
Any: 2011
Episodis: 12 capítols + 3 pelis
Gènere: Drama, Magia, Psicologic, Terror
Basat: Manga de 12 capitols (finalitzat)


Sinopsis:
Text amagat.
La Madoka Kaname és una estudiant de secundària que porta una vida normal. Però llavors, coneix a una noia que havia vist per primer cop en un somni la qual persegueix un estrany animal que es troba mal ferit. Aquest ésser és capaç de fer realitat qualsevol desig a canvi de que es converteixi en una noia màgica, les quals tenen la missió de lluitar contra les bruixes. A partir d'aquest fet, la seva vida prendrà un canvi brutal.

Valoració personal:
Ahir a la tarda (10 min abans d'anar a clase xDDD) vaig acabarla, vaig veure els 3 primers diumenge i els 9 restants ahir. Esta bastant be i m'ha sorpres en alguns moments, llastima no haber-la vist abans.
Estic baixant les 3 pelis que es el que em falta per veure pero en general es força entretinguda.

Imatge

Trailer:
Text amagat.

Opening:
Text amagat.

Ending:
Text amagat.

Puntuació: 7,5/10

PD: Lluna Plena te el 12 capitols + l'ultima peli en catala (encara no se perque no van traduir la 1 i la 2 tmb xDD) per si la voleu veure sub catala.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

A mi també em va sorprendre moltíssim Mahou Shojo Madoka Magica! La veritat és que no tenia gens de ganes de veure-la però és molt diferent del que m'havia esperat. Clar, jo creia que em trobaria un Sailor Moon i em vaig trobar un dramón del 15 amb el punyetero Kyubei que pareixia kawaii però que al final ni kawaii ni hòsties, que era per ficar-lo al microones i esperar que explotés.

Hi ha moments molt cruels i en general és un anime molt trist, que no us enganyi el rosa i les faldetes kawaiinoses xDDD

Pel que fa a la peli, segons el que vaig entendre, la primera i la segona és l'anime fet pel·lícula i només és la tercera on es mostra "el final" de l'anime. Realment només vaig veure la tercera, així que no et puc dir si les dues primeres valen la pena, si canvien moltes coses o si és completament igual que l'anime.
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

UkiHana ha escrit:Pel que fa a la peli, segons el que vaig entendre, la primera i la segona és l'anime fet pel·lícula i només és la tercera on es mostra "el final" de l'anime. Realment només vaig veure la tercera, així que no et puc dir si les dues primeres valen la pena, si canvien moltes coses o si és completament igual que l'anime.
Si, despres de baixar-les i donar-lis un cop d'ull, la primera i segona son resum del anime tot i que millorant l'animacio bastant, si ho se em miro nomes les pelis xDDD

Aixi que pasare de la 1 i 2 i mirare aquesta tarda la 3 diractament, merci per l'avis.
Imatge
Respon