Magatsu Wahrheit: Zuerst

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Magatsu Wahrheit: Zuerst


Imatge

12 episodis, temporada de tardor de 2020.

O, en català, una cosa així com "la veritat dolenta: primera part". O sigui, Wahrheit és veritat en alemany, i Zuerst vol dir 1r. I magatsu és japojapo.
Magatsu Wahrheit és un MMO pel mòbil, que no hi he jugat però vaja, d'entrada un anime basat en un joc pel mòbil dius uff. Però la veritat és que mola! O sigui, d'aquesta temporada passada ha estat lo milloret que he mirat.
L'animació està prou bé. De vegades alguna escena dius fua, heu apurat amb el pressupost eh, però en general és maco, té el seu estil propi guai.

I la història doncs és força profunda. Tens un món així tipu any 1920, però amb una mica de màgia, i han començat a aparèixer uns monstres mutants xungos. L'exèrcit no dóna l'abast per protegir la gent, però alhora no permeten tenir armes a la població civil per evitar revoltes (clàssics de la monarquia autoritària vaja), total que hi ha un mercat negre d'armes que t'hi cagues i el nostre protagonista s'hi veu ficat per error. Liades polítiques, conspiracions, màgia, el que vulguis i més.

Té un 6.61 a MyAnimeList, o sigui, potser sóc jo que tinc mal gust.
@El Hespiritu en va fer un comentari aquí: anime-tardor-2020-t1515-10.html#p15655 (al final del post).

A veure si li fan la 2a temporada!
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

M'ha agradat molt.

Fent un Update als meus Tier (una práctica habitual en els mocks dels Draft NBA... consisteix a re-ordenar els millors jugadors joves perque després d'uns pocs mesos de jugar a nivell professional, la llista de previsions dels ejjjjpertes i profetes ja no hi ha per a ón agafar-la... en diuen #Update per a no dir-li #NoDoyUna) eliminaria Ochikobore Fruit Tart del meu Top-5 i hi inclouria aquesta sèrie.

Jo també espero que hi hagi 2ª temporada... pel que em diuen els que hi han jugat, tota aquesta primera temporada no és més que una mena de pròleg de la història central del video-joc (ho comparen amb Vinland Saga): a partir d'ara hauria d'ésser un arc completament diferent en entorn, estil i rols del personatges respecte a aquesta primera.

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Respon