Lords Mobile

Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1485
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
5
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 871 cops
Gràcies rebudes: 426 cops

Imatge

Ja us aviso ara: la merda aquesta està ben dissenyada per a què enganxi. I pel que veig, també està ben dissenyada per a que acabis posant-hi (molts) diners. Compte.

Què és això? Doncs és un joc MMO d'estratègia per a mòbils (guanyador de diversos premis de Google Play).

Imatge

Com funciona? Doncs ets el senyor d'un territori, i aquí hi construeixes un castell, unes barraques per fer soldats, diferents edificis per obtenir recursos (menjar, fusta, pedra, metall i or) i altres edificis com per fer recerca o forjar objectes. Aquests edificis es poden anar pujant de nivell.

Imatge

Llavors, amb aquestes tropes, pots anar a recollir recursos que es troben pel món o bé atacar els territoris enemics, bàsicament amb la idea de robar-lis els seus recursos. És clar, tot sol no faràs molta cosa, i per això la gent s'agrupa en gremis. Bones notícies: m'he trobat amb un gremi català i la veritat és que donen molta marxa!

Imatge

Però aquí no s'acaba tot: a l'estil de Brave Frontier, Fire Emblem Fates o FFBE pots col·leccionar herois (gratuïts) a través de lluites heroiques i pujar-los de nivell per obtenir bonificacions a l'exèrcit o a la generació de recursos. La bona notícia és que no hi ha gacha (comprar un intent d'obtenir un heroi aleatòriament): aquí els gratuïts són gratuïts i els que es paguen, es paguen (i costen una passsta).

Imatge

Què més pots fer amb els herois? Doncs anar a caçar monstres. Derrotant aquests monstres aconsegueixes objectes per forjar armes i armadures per dur tu (el senyor del territori, representat per un d'aquests herois) que encara donen més bonificacions.

Imatge

I ara, a sobre, pots reclutar també els monstres per a obtenir més bonificacions (però per fer això has d'avançar un poc més en el joc, uns 30 dies).

Imatge

Què vos pareix? Si vos hi animau, digueu-ho sobretot si voleu venir amb els catalans: per venir fàcilment al regne on estam nosaltres s'ha de fer mentre el castell sigui nivell 5 o menys i abans de que passi una setmana d'haver començat!!

https://play.google.com/store/apps/deta ... bile&hl=ca
https://itunes.apple.com/us/app/lords-m ... 76327?mt=8
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon