Last Night in Soho

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops

Last Night in Soho

Última noche en el Soho

Imatge


Portada en anglès
Text amagat.
Imatge

Estrena: 29 d'octubre del 2021
Director: Edgar Wright
Edat: +16
Durada: 116 min (1h i 56 min)
Gèneres: Thriller, Drama (Terror psicològic?)
Doblatge al català: No


Sinopsi


Eloise, una aspirant a dissenyadora de moda, és misteriosament capaç d'entrar a la dècada de 1960, on es troba amb una enlluernadora aspirant a cantant, Sandie. Però el glamour no és tot el que sembla ser i els somnis del passat comencen a esquerdar-se i esmicolar en alguna cosa molt més fosca.


Tràiler


Text amagat.
La veritat és que recomano NO mirar el tràiler. Ja havia vist porai que feia spoilers com tots els tràilers, i bé que ho he comprovat després de mirar la peli. Si el mireu no us esguerrarà la peli, però us perdreu la meitat de les sorpreses.




Text amagat.
No, de debò. Millor que no el miris. És un desastre.
Text amagat.
Que no m'has entès? Que no miris el tràiler!
Text amagat.
Que els tràilers no es miren, això és així desde l'any de la catapúm. Quan no tens previst mirar una peli llavors mires el tràiler (perquè bàsicament és un resum amb introducció, cos i desenllaç), sobretot en pelis aixi lleugeres, fàcils i mainstream. Però amb una que es basa en els girs inesperats de guió mirar el tràiler és un despropòsit.
Text amagat.
Que nooooo
Text amagat.
Mira saps què. Passo. Mira'l si vols, no sóc ton pare. Però sota la teva pròpia responsabilitat
Text amagat.

Opinió personal


Mira, sincerament, sóc dèbil a la publicitat i ja dues persones que segueixo havien dit que els havia agradat prou la peli, i m'han vingut ganes i n'he comprat les entrades immediatament. En resum, m'ha agradat molt. Ha sigut una peli feixuga, difícil de veure, amb temes dels que a mi m'agraden, que incomoden. La fotografia fantàstica, els colors i l'enquadrament i tot. I el ritme de les escenes, els moviments. La primera meitat sembla una peli de tarda, però ben explicades i agradables de veure. I a la segona meitat el tren descarrila i se'n va a la merda, és fantàstic. Havia sentit que és similar a Paràsits (2019), però que va, gens. M'ha agradat molt igualment, però per mi Paràsits és top ever.


Opinió amb espòilers (lleugers de Parasite i Soho)
Text amagat.
Tant Paràsits com Last night in Soho juguen amb el plot twist i que no sàpigues per on et venen els cops. Però Paràsits és com pujar unes escales de l'argument, cada escala és una sorpresa, però va més o menys. I després ja un desastre i super impactant i wtf tot. I amb Soho és diferent, un tren descarrilat, és el Dragon Khan, cada corba et fot una sacsejada i no saps ni on ets, i el final no és tan absurd i perfecte, però és adequat igualment.

La veritat és que he mirat aquesta peli gairebé a la defensiva. Al principi no, però quan han començat a passar coses sospitoses se m'ha posat el cervell al 100% a intentar deduir què passaria. I cadascuna de les meves teories la peli s'ha dedicat una per una a trepitjar-les i sorprendre'm de nou.

Opinió amb espòilers 2 (spoilers molt spoilers)
Text amagat.
La paranoia que duia jo ja de pensar si això seria així o aixà em tenia bogíssima.
Si fins i tot al principi em pensava que el tal John (el company de classe que li ha estat seguint el rollo a la protagonista tot el rato, pobret xiquet) era un fantasma i s'ho estava imaginant ella! M'hauria semblat perfectament possible.
Del John, he de confessar que en un moment he patit que seria la representació del present del proxeneta aquell dels collons. Però després ja se m'ha purificat la ment i he confiat en ell.
Potser m'ha fallat una mica el John eh? Em falta justificació i context. Està enamorat i prou? O que potser és Jesucrist? Perquè en la seva situació la majoria de naltros fotriem el camp cames ajudeu-me.

Quan ha començat a passar lo dels "somnis" que realment no eren somnis (perquè per exemple s'ha despertat amb el hickey al coll, o sigui li estava passant el que veia) i la situació s'ha començat a posar una micona sospitosa, jo he arribat a pensar que al final a la Sandy (la rossa dels somnis) l'acabarien assassinant o morint d'alguna manera i llavors la prota també es moriria. I clar, quan la prota al final no s'ha mort, ha sigut com "Està bé però estic una mica decebuda" XD

I la veritat és que m'he quedat amb les ganes de saber què n'havia sigut de la mare. Ho han deixat obert en plan que se la sua a tothom, però m'hauria agradat saber-ho. Que sí, que tenia "problemes mentals" i s'havia suicidat quan la prota tenia 7 anys. Però també s'insinuava que la mare també era "sensible", no? (o creuo memòries?) I veient el final de la peli que la prota gairebé embogeix i tothom es pensa que està pallà. M'he pensat que la mare hauria anat a Londres i casualment s'hauria allotjat a la mateixa habitació i al ser també sensible hauria presenciat les mateixes coses i s'hauria "suicidat" suposadament allà (o sigui que s'hauria mort assassinada igual que la Sandy, que era la teoria que jo tenia abans). Però clar, seria tot coincidència massa coincidil.

I al final final, quan la casera li ha servit el te. No he sospitat gens d'ella perquè em pensava que ja s'acabava la peli. Però sí he de dir que m'ha incomodat molt quan la prota s'ha begut el te. Nena, que no saps que quan t'ofereixen una beguda no te l'has de beure??? Que sempre està enverinada!!! Per l'amor de Jesucrist!!!
Tot i que aquests pensaments han sigut per inèrcia de que a tot arreu enverinin sempre les begudes, mai m'hauria pensat que precisament aquella estigués realment enverinada. M'he estat pensant tota l'estona que realment la deixaria marxar. Estava jo per dins igual que la prota: "No no, ho entenc, si jo marxo i no li ho penso dir a ningú, és clar que no"
I bueno això, en conclusió, que m'ha agradat molt i la recomano. L'he mirat al Ocine en Dolby Atmos (que és l'única manera que val la pena anar al cine) i molt bé.
Ja em direu si la mireu, què us ha semblat, i si us heu fet tantes paranoies com jo o què
Respon